Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

To sportsup.gr στην προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού (photos+vids)

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση η προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού και το sportsup.gr βρέθηκε την Τρίτη (31/8) στην προπόνηση της ομάδας, που και φέτος τελεί υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μποζίνη.

Σε ένα γήπεδο…αεροδρόμιο, χάρη στη φροντίδα των ανθρώπων της ομάδας και παρών σχεδόν σύσσωμης της διοίκησης, οι 19 ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι χθες, ακολούθησαν το πρόγραμμα που εκ των πραγμάτων είχε αλλαγές αυτό το διάστημα, ένεκα και της μετάθεσης της έναρξης του Κυπέλλου Ημαθίας κατά μία εβδομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές διακρίνονται παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία του ΓΑΣ, υλοποιώντας το πλάνο της διοίκησης που από την ίδρυση των τμημάτων υποδομής, στόχευε στην προώθηση παικτών.

Στην κάμερα του sportsup.gr μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Μποζίνης που αναφέρθηκε στην προετοιμασία αλλά και στο ρόστερ που δημιουργήθηκε ενόψει της νέας σεζόν, όπως επίσης και ο πρόεδρος, Χρήστος Καραγιάννης που ανέλυσε το πλάνο της διοίκησης, εκφράζοντας παράλληλα τους προβληματισμούς τόσο για το αν ολοκληρωθεί κανονικά η χρονιά όσο και για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Τα σχετικά βίντεο :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected