Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση στα πέναλτι για την ΑΕ Λευκίμμης (vid)

Η ΑΕ Λευκίμμης νίκησε, εκτός έδρας, στα πέναλτι με 5-3 (3-3 κ.δ., 4-4 παρ.) τον Τηλυκράτη στο γήπεδο Νυδριού και πήρε για την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν στο 14′ προβάδισμα στο σκορ (0-1) με την πετυχημένη κοντινή προβολή του Τσεβανέδη. Ο Τηλυκράτης ισοφάρισε (1-1) στο 20’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Νικλητσιώτη. Στο 30’ ο σύλλογος της Λευκάδας έφτασε στην ανατροπή (2-1) με σκόρερ τον Σιμόνι, μετά από πάσα του Νικλητσιώτη. Στο 37’ ο Περιστέρης εκτέλεσε πέναλτι, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Βάτζιο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να αποκρούει. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Λευκίμμη ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσεβανέδη.

Εκ νέου προβάδισμα στον Τηλυκράτη έδωσε ο Σιμόνι με γκολ (το δεύτερο του στο ματς) στο 75’, γράφοντας το 3-2 για τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Κέρκυρας απάντησε για το 3-3 στο 88’ με τον Πουλημένο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Ο Τηλυκράτης πήρε ξανά προβάδισμα στο 105’, με εύστοχο χτύπημα φάουλ του Νικλητσιώτη (το δεύτερο του στο ματς ) για το 4-3. Και πάλι η Λευκίμμη έβγαλε αντίδραση, ισοφαρίζοντας σε 4-4 με τον Τσεβανέδη (πέτυχε χατ-τρικ) στο 115’.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η ΑΕ Λευκίμμης νίκησε με 5-3 τον Τηλυκράτη.

Η διαδικασία των πέναλτι :

Γρηγοριάδης 0-1
Τόσκα 1-1
Τσεβανέδης 1-2
Σιμόνι 2-2
Νίκιτς 2-3
Νικλητσιώτης 3-3
Κωστακιώτης 3-4
Αζούδης απέκρουσε ο Γιάγκος
Κιπτίου 3-5

Συνθέσεις

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης (116’ Βρεττός), Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τσιότρας, Γκέτσι (80’ Μπαγκαλιάννης), Περιστέρης (65’ Αζούδης), Τόσκα, Νικλητσιώτης, Σιμόνι.

ΑΕ Λευκίμμης (Αντώνης Δρακόπουλος): Βάτζιος, Κωστακιώτης, Αρμενιάκος (60’ Κουλούρης), Ματσοβίλα, Νίκιτς, Πανταζής (95’ Βλάσσης), Κυπτίου, Πουλημένος, Τσεβανέδης, Τσολάκης (80’ Γαρδικιώτης), Γρηγοριάδης

*με στοιχεία από το sportime24.gr, φωτ. και βίντεο από lefkadasportsnews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected