Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο βίντεο από Τουρκία : Εργάτης ανθρακωρυχείου διέλυσε 5 φορτηγά με εκσκαφέα γιατί ήταν ένα μήνα απλήρωτος! (vid)

Ένας θυμωμένος εργάτης ανθρακωρυχείου, πήρε έναν εκσκαφέα 40 τόνων και συνέτριψε τις καμπίνες πέντε φορτηγών στην Τουρκία, ισχυριζόμενος πως ήταν απλήρωτος για έναν μήνα.

Ο άνδρας, που προσδιορίστηκε μόνο ως Χακάν Μ, φαίνεται στο βίντεο να οδηγεί το γιγαντιαίο μηχάνημα προς μια σειρά παρκαρισμένων φορτηγών στο ορυχείο κοντά στο όρος Κούντι, στην επαρχία Σιρνάκ της Τουρκίας τον περασμένο μήνα.

Ισχυρίζεται ότι ο θείος του, Ομάρ Μ – ο οποίος είναι και το αφεντικό του – του χρωστούσε ένα μηνιάτικο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επάνω στα φορτηγά αξίας 100.000 λιρών το καθένα, προκαλώντας τα σοβαρότατες ζημιές

Στο πλάνο, που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας από τους εργαζόμενους στο ορυχείο, ο Χακάν φαίνεται να συνθλίβει τις καμπίνες πολλών φορτηγών χρησιμοποιώντας έναν εκσκαφέα. Το βαρύ μηχάνημα διαλύει τα φορτηγά το ένα μετά το άλλο, ενώ το προσωπικό της επιχείρησης παρακολουθεί από ασφαλή απόσταση σε πλήρη σοκ τη συμπεριφορά του συναδέρφου τους.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Kohaber, οι συνάδερφοί του επενέβησαν τελικά και κατάφεραν να τον πείσουν να κατέβει από τον εκσκαφέα και να σταματήσει να καταστρέφει φορτηγά. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο Χακάν μίλησε τελικά με το θείο του μετά το περιστατικό και κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τη ζημιά που προκάλεσε στα φορτηγά. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν και δεν είναι σαφές εάν ο Χακάν θα αντιμετωπίσει οποιαδήποτε νομική ενέργεια.

iefimerida.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected