Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Απόψε στο “Barok” Coffee-Bar οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Δύο πολύ σπουδαία ματς προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί.

Την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται (19.45) από την Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, επιχειρώντας κατ΄ αρχάς να διαφυλάξει το «μηδέν» στην άμυνα και να εκμεταλλευθεί την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα στον μεσοεπιθετικό τομέα. Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου, η Αντβέρπ θα υποδεχθεί την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, σε μία αναμέτρηση ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα.

Στις 22.00 τη σκυτάλη παίρνει ο ΠΑΟΚ για το σημαντικό ραντεβού της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League και το παιχνίδι του απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ίσως προχωρήσει σε μικρής κλίμακας αλλαγές, ενόψει και του παιχνιδιού της Κυριακής (3/10) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Έτσι πιθανολογείται ότι μπορεί να ξεκινήσει με βασικό φορ τον Τσούμπα Ακπομ, στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Αλεξάνδρου Μιτρίτσα και ίσως επαναφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την αποθεραπεία του.

Με βάση αυτούς τους υπολογισμούς ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει πιθανότατα με τους Πασχαλάκη, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδη, Μιχάι ή Βαρέλα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Άντ. Ζίβκοβιτς, Ακπομ και Μιτρίτσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected