Κύπελλο Ελλάδος

Τρελά…τερτίπια της κληρωτίδας, προκρίθηκαν άνευ αγώνα τρεις ομάδες της Γ Εθνικής!

Άκρως ενδιαφέρουσα αποδείχτηκε η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι 23 ομάδες που προκρίθηκαν, πήραν τη θέση τους μέσα στην κληρωτίδα της ΕΠΟ και αναδείχτηκαν 8 ζευγάρια αλλά και πέντε ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα στην 5η φάση του θεσμού.

Οι…τυχερές είναι δύο ομάδες της Super League 2 (Καλλιθέα, ΑΕ Κηφισιάς) αλλά και τρεις από τη Γ Εθνική (ΑΕ Λευκίμμης, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΓΣ Ηλιούπολης), ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην ανάδειξη των οκτώ ζευγαριών, όπου προέκυψαν σπουδαία ντέρμπι.

Πέντε παιχνίδια θυμίζουν παλιές εποχές, όταν οι ομάδες μεσουρανούσαν στις μεγάλες κατηγορίες (Παναχαϊκή – Αιγάλεω, Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΛ, Νίκη Βόλου – Εργοτέλης, Πανσερραϊκός – Ηρακλής και Λεβαδειακός – Καλαμάτα), ενώ με ενδιαφέρον αναμένουμε την αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αλμωπό Αριδαίας, δύο πολύ οργανωμένες ομάδες, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Δύσκολο έργο έχει την ίδια ώρα η Ξάνθη, που θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην ιστορική Προοδευτική, ενώ ο ενισχυμένος ΑΟ Υπάτου έχει ελπίδες πρόκρισης με αντίπαλο τα Τρίκαλα, σε ένα ματς που ο Άγγελος Βέρτζος (αγωνίζεται από πέρσι στην ομάδα της Βοιωτίας) θα αντιμετωπίσει τους “κυανέρυθρους” με τους οποίους είχε μια εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο τη σεζόν 2019/2020.

Τέλος στην Κοζάνη, η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αγίου Νικολάου, που θα αναγκαστεί να κάνει…1000 χιλιόμετρα περίπου για να μεταβεί στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας..

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6/10 και θα καλυφθούν LIVE από το sportsup.gr

Αναλυτικά τα ζευγάρια :

Παναχαϊκή – Αιγάλεω
Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΛ
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας
Προοδευτική – Ξάνθη
Νίκη Βόλου – Εργοτέλης
Κοζάνη – ΑΟ Αγίου Νικολάου
ΑΟ Υπάτου – Τρίκαλα
Πανσερραϊκός – Ηρακλής
Λεβαδειακός – Καλαμάτα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected