Κατηγορίες
Basket

Νίκη στην παράταση για τη Λάρισα στην πρεμιέρα

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Basket League η Λάρισα.

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 81-77 στην έδρα τους του Κολοσσού με τις δύο ομάδες να χρειάζονται την πεντάλεπτη παράταση για να λύσουν τις διαφορές τους. Καθοριστικός για τους νικητές ο Τζέι Θριτ καθώς ήταν εκείνος που ισοφάρισε στην κανονική περίοδο ενώ σημείωσε τους επτά τελευταίους πόντους της ομάδας του «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Η Λάρισα έφτασε να προηγηθεί ακόμη και με διψήφιες διαφορές στο πρώτο ημίχρονο, είδε όμως του Ροδίτες να ροκανίζουν τη διαφορά και να κάνουν την ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο, προσπερνώντας στο σκορ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερες επιλογές στο τέλος και να παίρνουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν.

Ο Θοδωρής Ζάρας άρχισε το παιχνίδι με 15 πόντους σε περίπου οκτώ λεπτά και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 20 πόντους με 5/5 τρίποντα. Ο Τζέι Θριτ συμπλήρωσε 17 πόντους και 4 ασίστ ενώ ο Ουσμάν Κρουμπάλι είχε 6 πόντους αλλά και 13 ριμπάουντ. Για την ομάδα της Ρόδου που τελείωσε με 14 λιγότερα ριμπάουντ (48-34) πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κιμ Τιλί και Σον Μίλερ με 13 πόντους, τη στιγμή που Βασίλης Ξανθόπουλος είχε 7 πόντους και 12 ασίστ!

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 43-37, 59-51, 69-69, 81-77
Τα στατιστικά ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected