Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γκολ και θέαμα από τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ (vid)

Μία νίκη μακριά από την πρόκρισή της στο Μουντιάλ του Κατάρ, βρίσκεται η Γερμανία, που επικράτησε με 2-1 της Ρουμανίας. Η Ολλανδία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λετονίας και απολαμβάνει την κορυφή του 7ου ομίλου, των προκριματικών.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Χάτζι «παγώνει» το Φολκσπαρκστάντιον, δίνοντας προβάδισμα στη Ρουμανία κόντρα στη Γερμανία. Τα πάντσερ πίεσαν και ισοφάρισαν με τον Γκνάμπρι στο 52 ,για να πετύχει την ανατροπή και να δώσει τη νίκη στους Γερμανούς ο Μίλερ στο 81. Μία νίκη θέλει η ομάδα του Χάνσι Φλικ για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Πολύ καλό ματς στην Πράγα στην ισοπαλία 2-2 της Τσεχίας με την Ουαλία. Ο Ράμσεϊ στο 36 άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά αργότερα οι Τσέχοι ισοφάρισαν με τον Πέσεκ. Απίθανη γκάφα του Γουόρντ στο γύρισμα του Ράμσεϊ στο 49 και οι γηπεδούχοι παίρνουν προβάδισμα με 2-1, ωστόσο οι Ουαλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 69 με τον Τζέιμς. Πλεονέκτημα για τη 2η θέση οι Ουαλοί, βασικός σε όλο το ματς ο Βατσλίκ.

Τουρκία και Νορβηγία, έμειναν στο 1-1 στην Κωνσταντινούπολη και αμφότερες έχασαν έδαφος για την πρωτιά. Στο 6’ ο Ακτούρκογλου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ο Τόρστβεντ ισοφάρισε στο 27’.

Έτσι, στην κορυφή του ομίλου πέρασε η Ολλανδία που νίκησε τη Λετονία στη Ρίγα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Κλάασεν στο 19ο λεπτό.

Εύκολο πέρασμα για την Κροατία από την Κύπρο με νίκη 3-0. Ο Πέρισιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ. Ο Μιχαήλ απέκρουσε πέναλτι του Μόντριτς στο 53. Ο Γκβάρντιολ στο 80 διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Λιβάγια στις καθυστερήσεις. Στην κορυφή του ομίλου οι Κροάτες μαζί με τους Ρώσους που επιβλήθηκαν με 1-0 της Σλοβακίας χάρη στο αυτογκόλ Σκρίνιαρ στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην Ανδόρα ξέσπασε φωτιά στο στάδιο που πρόκειται να διεξαχθεί το ματς με την Αγγλία. Δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε τη φωτιά, ωστόσο ο αποψινός αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected