Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έμφραγμα” στο 90+8′ για την Κύπρο! (vid+photos)

Την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη έχασε η Κύπρος, που ισοφαρίστηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων από τη μαχητική Μάλτα.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου δεν κατάφερε ούτε και απέναντι στη Μάλτα να επιστρέψει στις νίκες, αφού στον εντός έδρας στο «ΑΕΚ Arena» εξήλθε ισόπαλη με 2-2 για την 8η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Μετά από τέσσερις σερί ήττες από Μάλτα, Ρωσία, Σλοβακία και Κροατία, ο πέμπτος αγώνας φαινόταν να ήταν νικηφόρος μέχρι το 90’+6′. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε πολύ καλά και είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο παίρνοντας νωρίς κεφάλι στο σκορ με γκολ του Παπουλή στο 6′.

Στην επανάληψη δέχθηκε την ισοφάριση στο 53′ από τον Μουσκάτ και έδειξε να επηρεάζεται αρνητικά. Ωστόσο, επανήλθε γρήγορα το καθαρό μυαλό και με γκολ του Πιέρου Σωτηρίου στο 80′ έδειχνε ότι θα σφραγίσει τη νίκη.

Οι Μαλτέζοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού στο 90’+7′ ο Ντεγκάμπριελ μας τιμώρησε κάνοντας το 2-2.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Κύπρος (Νίκος Κωστένογλου) : Μιχαήλ, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Δημητρίου (85′ Ψάλτης), Χάμπος (79′ Γκόγκιτς), Πιέρος, Ανδρέου (79′ Πίττας), Παπουλής (85′ Παναγιώτου), Σωτηρίου Κ., Λοΐζου (61′ Κακουλλής), Κάστανος.

Μάλτα (Ντέβις Μάντζια) : Μπονέλο (81′ Γκαλέα), Καμενζούλι, Μποργκ, Κρετς (70′ Ντεγκάμπριελ), Μοντεμπέλο, Μπονγκ (70′ Ντίμεχ), Πέπε, Τέουμα, Ατάρτ, Μουσκάτ, Καρουάνα (46′ Πισάνι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected