Super League 2

Πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου ο 40χρονος που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα του Βελεστίνου

Ένας νεκρός ηλικίας 42 ετών ήταν ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες στις 20:55 στον κόμβο του Βελεστίνου.

Όπως αναφέρει το Goalpost, πρόκειται για τον Θύμιο Τζώρτζο, οδηγό του Toyota Celica που καρφώθηκε με ταχύτητα σε κολόνα, στην έξοδο προς την εθνική οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Βελεστίνο.

Ο θάνατος του 42χρονου από τον Ριζόμυλο της Μαγνησίας ήταν ακαριαίος, ενώ μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Θύμιος Τζώρτζος ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Ριζομύλου και της Νίκης Βόλου.

Η ανακοίνωση των “κυανολεύκων” :

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θύμιου Τζώρτζου, ο οποίος έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από τη ζωή, ύστερα από τραγικό τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 42 ετών.

Ο Θύμιος αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ως ποδοσφαιριστής, για δύο αγωνιστικές σεζόν, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στη Δ’ Εθνική. Όσοι τον γνώρισαν, μιλούν για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, για μια “χρυσή” ψυχή.

Θύμιο, καλό ταξίδι! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!”

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν :

“Βραδινές ώρες της 25.10.2021 (20:55), στον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Χ/Θ 314+020-Α/Κ Βελεστίνου), από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, Ι.Χ.Ε. όχημα, οδηγούμενο νόμιμα από ημεδαπό 42 ετών, κινούμενο στην επαρχιακή οδό Βόλου-Βελεστίνου, με κατεύθυνση από Βόλο προς την Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, συγκρούστηκε μετωπικά στο διαχωριστικό στηθαίο εισόδου των δύο (2) κλάδων της Ν.Ε.Ο. Α.Θ.Ε., έθραυσε τις μεταλλικές μπάρες και προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης, με αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και την απανθράκωση του οδηγού. Στο σημείο μετέβησαν έξι (6) οχήματα της Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου με (11) έντεκα πυροσβέστες, οι οποίοι αφού κατέσβησαν την πυρκαγιά ακολούθως απεγκλώβισαν την σωρό του ανωτέρω οδηγού, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας, παραγγέλθηκε προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected