Κατηγορίες
Διάφορα

Ο κ. Σαρηγιάννης μας λέει και σήμερα “καλημέρα” με μια νέα τοποθέτηση : “Υποχρεωτικό self test στους εμβολιασμένους” (vid)

Να φορούν μάσκα σε όλη την διάρκεια του εκκλησιασμού τους και των λιτανειών κάλεσε, για ακόμη μια φορά (ίσως η 487η από την αρχή της πανδημίας) τους πιστούς, ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη και στις εκκλησίες όλης της Ελλάδας.

Ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, αφού έκανε νέα έκκληση για τον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού, είπε ότι «υπάρχει πιθανότητα 10-12% να κολλήσει κορονοϊό ένας εμβολιασμένος, που μπορεί να μην έχει καν συμπτώματα, ο οποίος μπορεί να μεταδώσει τον ιό και να συμβάλλει στην διασπορά του κορονοϊού».

Ο κ. Σαρηγιάννης τόνισε ότι αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες ή τουλάχιστον σταθεροποίηση τους στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων ημερών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Αν θέλουμε να μετριαστεί αυτή η αύξηση, πρέπει να διπλασιαστούν άμεσα τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού», προσθέτοντας ότι σε αυτήν την κατεύθυνση, ο ίδιος θεωρεί κομβικό «να είναι υποχρεωτικό ένα τεστ για όλους τους εργαζόμενους, εμβολιασμένους ή όχι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected