Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στους “16” του Κυπέλλου ο Βόλος, απίστευτο αυτογκόλ από τον Δημητρίου

Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη φάση του αυτογκόλ του Πανσερραϊκού, ο Βόλος πήρε την πρόκριση και συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αρκετά γκολ, πολλές φάσεις και ένα απίθανο αυτογκόλ που σημείωσε ο Κωνσταντίνος Δημητρίου και θα συζητηθεί αρκετά. Σπάνια βλέπουμε τέτοια άλλωστε.

Με το παιχνίδι στο 1-1 στο 57′ ο Βόλος ανέβηκε ψηλά για να πιέσει και ο Καβουζάκης έδωσε στον Δημητρίου. Ο δεύτερος βλέποντας δύο παίκτες των φιλοξενούμενων να έρχονται πάνω του, προσπάθησε να γυρίσει ξανά την μπάλα προς τον τερματοφύλακά του. Μόνο που εκείνη πήρε ύψος και κρέμασε τον Καβουσάκη. Αυτογκόλ από αυτά που λες «δεν γίνεται». Επιθετικός να ήταν, τέτοιο σκάψιμο δεν θα έκανε ο άλλοτε αμυντικός του ΠΑΟΚ.

δείτε το αυτογκόλ ΕΔΩ

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ με τον Μπαρτόλο και παρότι τα «λιοντάρια» ισοφάρισαν λίγο αργότερα με κεφαλιά του Μαρκιόνι ύστερα από σέντρα του Ανάκογλου και έδειξαν ανταγωνιστικό «πρόσωπο», ο Βόλος συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο.

Στο 26′ είχε δοκάρι με τον Ρομέρο και στο 44′ απείλησε με τον Νίνη, αν και ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι απώλεσαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Κόντσι, όταν ο Κότνικ απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 57′ με το αυτογκόλ του Δημητρίου που «κρέμασε» τον γκολκίπερ του Καβουσάκη στην προσπάθειά του να του δώσει πάσα και παρότι ο Κανίς απείλησε δις στο 69′ και το 70′, ο αγώνας τελείωσε ουσιαστικά στο 78′ όταν ο Ροσέρο βρήκε δίχτυα ύστερα από ασίστ του Μπαρτόλο και «έγραψε» το μετέπειτα τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα) : Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Δημητρίου (81′ Χαϊντάρα), Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (77′ Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (77′ Σοφιανός), Θεοδωρίδης (65′ Μέσι).

ΝΠΣ Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ) : Κότνικ, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (75′ Βοϊτκόφσκι), Κούζντρα (46′ Φαν Βέερτ), Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο (87′ Μεταξάς), Ροσέρο (87′ Τερεζίου).

Το πρόγραμμα της 5ης φάσης

Τρίτη 26/10

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης  1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα  0-0, 5-4 πεν
ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, 3-1 πεν

Τετάρτη 27/10

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΟ Αγίου Νικολάου  1-2
Ξάνθη – Ιωνικός  1-2
ΓΣ Ηλιούπολης – Λαμία  0-3
Πανσερραϊκός – ΝΠΣ Βόλος  1-3
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19.00)
Παναχαϊκή – Παναιτωλικός (21.30)

Πέμπτη 28/10

Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ (15.00)
Τρίκαλα – Νίκη Βόλου (17.15)

Τετάρτη 3/11

ΑΕ Κηφισιάς – Απόλλων Σμύρνης (15.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected