Super League 2

Super League 2 : Ισόπαλο το πρώτο κρητικό ντέρμπι της σεζόν

Το στοιχείο της δύναμης ήταν αυτό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να καταθέτουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Τα Χανιά ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, καταθέτοντας μεγάλο ενθουσιασμό, με τον Ηρόδοτο να ισορροπεί στη συνέχεια και να επισκέπτεται με αξιώσεις την εστία των Χανίων. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική φάση θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ουσιαστικά τα Χανιά κυριάρχησαν, χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για ν’ ανοίξουν το σκορ, εκ των οποίων η μία στο χρόνο των καθυστερήσεων με την εξ επαφής κεφαλιά του Βάρκα που πέρασε -προς μεγάλη έκπληξη όλων- έξω από τα δοκάρια της εστίας του Ηροδότου.

Στο 64’ είχε προηγηθεί η επίσης μεγάλη φάση για τα Χανιά όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαΐροβιτς, ο οποίος πήρε τη μπάλα από τον Καμάρα, αλλά αντί να πλασάρει στον ανενόχλητο δεξιά του, Βασιλόγιαννη, προτίμησε να σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει έξω.

Αυτή είναι έτσι η δεύτερη ισοπαλία για τα Χανιά και πρώτη για τον Ηρόδοτο στο πρωτάθλημα, με τα Χανιά να φτάνουν τους δύο βαθμούς ενώ ο Ηρόδοτος κατακτά τον πρώτο του μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Διαγόρα.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Βάρκας, Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά (77′ Κογιέτε), Παναγιωτούδης, Βασιλακάκης (72′ Κόλα), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μπαΐροβιτς, Κολλάς (49′ λ.τ. Στίκας).

Ηρόδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Αρναούτογλου (41′ λ.τρ. Λουμπάκης), Βρεττός (84′ Αποστολίδης), Καντέ, Κόρτσταμ, Κατίδης (67′ Δ. Κοιλιάρας), Μπολάκης, Ρουσσάκης, Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης (84′ Αργκιλέσι), Χατζησάββας (67′ Γκίνη).

Η βαθμολογία της Super League 2 ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected