Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ο Θεσπρωτός

Πρεμιέρα φέτος με νίκη στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας για τον Θεσπρωτό, Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα επικράτησε με 1-0 του Πιερικού, χάρη στο πέναλτι-γκολ του Σαραντίδη στο 17ο λεπτό. 

Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο.

Οι Κατερινιώτες προσπάθησαν άμεσα να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων και στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν σε ένα αξιόλογο σουτ του Παντελιάδη.

Το ίδιο έπραξαν και στις αρχές του δευτέρου μέρους, αυτή τη φορά με τον Χαντζάρα, ενώ ο Στεργίου ήταν εκείνος που στο διάστημα αυτό απείλησε για το “πλατανόφυλλο”. Λίγο πριν το τέλος, ο Εμπουσί άγγιξε το 1-1 για τον Πιερικό, που στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές.

το φιλμ του αγώνα στο theball.gr

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ντ’ Αλέσιο, Γώγος, Σταυρίδης, Ζιώγας (41′ Στεργίου), Κωνσταντίνου, Βαταμίδης, Σαραντίδης, Λύγκας (64′ Ρομέρο), Πούφλης (77′ Παππάς Ε.).

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης, Χαρτσιάς (66′ Κριμιτζάς), Γιαλαμίδης (82′ Εμπουσί), Παντελιάδης, Σουντάρ, Ίτσιος (46′ Παπουτζίδης), Καρβούνης, Καρανάτσιος (46′ Τοπαλίδης), Ζαφειράκης (46′ Μπουολί), Χαντζάρας

Η βαθμολογία της Super League 2 ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected