Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δημοσίευση βίντεο με την επίμαχη φάση από τη Θύελλα Σαρακηνών

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύελλα Σαρακηνών για την ακύρωση τέρματος της ομάδας, στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Όπως αναφέρει σχετικά, ο ρέφερι κ. Ρηγόπουλος από την Ημαθία υποδεικνύει σέντρα (όπως και ο βοηθός Παπαδάκης), όμως στη συνέχεια το ακύρωσε παίρνοντας πάνω του τη φάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα παράστασης σήμερα με πρωταγωνιστή τον γνωστό άγνωστο(προ διετίας αλησμόνητα τα 8 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε περιμένοντας μέχρι να σκοράρει η γηπεδούχος τότε Μηχανιώνα) 23χρονο κύριο Λουκά Ρηγόπουλο του συνδέσμου Ημαθίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο λίγο πριν το 42ο λεπτό η ομάδα μας σκοράρει απο κανονική θέση με τον επόπτη κύριο Αθανάσιο Παπαδάκη αλλά και τον διαιτητή να δείχνουν την σέντρα…

ΟΜΩΣ μετά από διαμαρτυρίες 4-5 παικτών του Ηρακλή Αμπελοκήπων ο διαιτητής παίρνει μια άνευ προηγουμένου απόφαση και αδειάζοντας τον επόπτη αλλα και τον ίδιο του τον εαυτό αποφασίζει να ακυρώσει το γκολ σαν offside!!!

Να σημειωθεί πως ο επόπτης ελέγχει την φάση όντας στην ευθεία ενώ ο 23χρονος κύριος Ρηγόπουλος κόβει βόλτες στο κέντρο του γηπέδου αλλά συμβουλευόμενος το VAR (εν προκειμένω το αλάνθαστο προφανώς ένστικτο του) παίρνει την φάση πάνω του και καταδικάζει τον κόπο και τις θυσίες μιας ομάδας που ματώνει οικονομικά κάθε χρόνο και αγωνίζεται με ήθος και αξιοπρέπεια προάγοντας το αθλητικό πνεύμα και στηρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο συθέμελα.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω διαιτητή και καλύτερη επιλογή προσώπων ειδικά σε αγώνες που μπορεί να κρίνουν μια κατηγορία.

Φτάνει με τους αριβίστες, ανώριμους και ανεπαρκείς πιτσιρικάδες.

Για το ΔΣ ο πρόεδρος Ηλίας Αταλασίδης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected