Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Super League 2 : Ανυπέρβλητο εμπόδιο ο Αστέρας για τον Εργοτέλη (photos)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Εργοτέλη κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη για την 9η αγωνιστική της Super League 2, το οποίο διεξήχθη στο Γεντί Κουλέ…

Όπως αναφέρει το Grandsport, ο Εργοτέλης μπήκε καλά στο πρώτο μέρος δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με τους Κωστανάσιο, Κόλα και Κόνραντ χωρίς ωστόσο να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 30΄ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δοκάρι με τον Μίκο έπειτα από σέντρα του Μπουτσάκη ενώ στην επαναφορά ο Κόνραντ σούταρε και ο Αθανασόπουλος να κρατάει το 0-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει ψηλά δημιούργησε καλές στιγμές από τα πλάγια χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 90΄ όταν ο Βουτσάς γέμισε στην περιοχή και βρήκε τον Πατρινό ο οποίος από θέση τετ α τετ αστόχησε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τον Εργοτέλη παρά το γεγονός ότι ήταν ανώτερος να μην καταφέρνει να πάρει τη νίκη.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης (Farrag 90′), Ποζατζίδης, Σαρρής, Mico, Κόλα (Appi 58′), Βουτσάς, Μπουτσάκης (Πατρνός 71′), Κωστανάσιος (46′ Kwateng), Conraad, Κοκκίνης (Hossam 58′)

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Maisuradze, Λάμτσε, Ζαϊμι (Nehemya 73′), Παπουλής (Ρόδης 43′), Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Shokolarov, Ντούνης (Σάνι 14′ λ.τρ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected