Κατηγορίες
BET

Οι τρεις κορυφαίες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων που επιτρέπουν τους Έλληνες παίκτες το 2022

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Έλληνες παίκτες έχουν τα περισσότερα να κερδίσουν από έναν ιστότοπο στοιχημάτων που τους επιτρέπει να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι online όταν πρόκειται για αθλητικά στοιχήματα.

Η Ελλάδα είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές στοιχηματισμού εκεί έξω, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισαν να αποκτούν τον αποκλειστικό τους ιστότοπο στοιχημάτων. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κανέναν από τους μεγαλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων στον κόσμο, όπως η Betfair, η bet365 ή η BetVictor. Και ενώ μερικά μεγάλα ονόματα όπως η William Hill και η Ladbrokes κατάφεραν να ανοίξουν λογαριασμό για την Ελλάδα, αποφάσισαν να κρατήσουν τους Έλληνες παίκτες τους σε απόσταση. Αλλά αν σας αρέσουν τα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο ή ακόμα και αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε όλα τα παιχνίδια που αφορούν την Ελλάδα, αυτές είναι οι 3 κορυφαίες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων που θα σας επιτρέψουν να στοιχηματίσετε στην Ελλάδα από το 2022.

Betmaster:

Θα ξεκινήσω από λέγοντας ότι λατρεύω αυτόν τον ιστότοπο και είναι ένας από τους μοναδικούς ιστότοπους όπου στοιχηματίζω με πραγματικά χρήματα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο), τένις (τένις) και ράγκμπι (ράγκμπι). Για όσους θέλουν να παίξουν πόκερ δωρεάν, είναι ένα από τα λίγα μέρη που μπορείτε να το κάνετε. Και ενώ δεν προσφέρουν στους Έλληνες παίκτες τίποτα αποκλειστικό, διευκολύνουν τουλάχιστον την ένταξη στην κοινότητά τους.

Η εταιρεία στοιχημάτων Betmaster ιδρύθηκε το 2018 και είχε ανατολικοευρωπαϊκή καταγωγή. Το Κουρασάο είναι η δικαιοδοσία αδειοδότησης για την Betmaster.com, η οποία έχει την εταιρική της έδρα στο Ταλίν της Εσθονίας. Με την απόκτηση τοπικών αδειών στην Κένυα και τη Μοζαμβίκη, η επωνυμία έχει επεκτείνει σημαντικά την εμβέλειά της στην αφρικανική αγορά, όπου η πλειονότητα των πελατών της είναι χαλάζι. Είναι ένα ανερχόμενο αθλητικό στοίχημα και έχουν επικεντρωθεί σε τρεις τομείς προϊόντων—την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη, την ταχύτερη τοποθέτηση στοιχημάτων και την απλούστερη πλοήγηση. “Ως μπόνους, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν με ένα μόνο κλικ στους γρήγορους ιστότοπους για υπολογιστές και κινητές συσκευές της εταιρείας.

Η ποδοσφαιρική περιοχή premaster της Betmaster προσφέρει 93 τοις εκατό + μέση απόδοση, που αυξάνεται στο 96 τοις εκατό + στην Premier League. Από την άλλη πλευρά, η Bundesliga και Τα πρωταθλήματα της Serie A ενδέχεται να δουν πτώση τιμών έως και 91-92 τοις εκατό την ίδια μέρα. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίσουν σε πρωταθλήματα από 125 ή περισσότερες χώρες, κάτι που είναι συναρπαστικό. Υπάρχουν πολλά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπως η 7η κατηγορία της Αυστρίας ή η Premier League της Αγγλίας 2 και 10η κατηγορία. Ασιατικά χάντικαπ, σύνολα, συνδυασμοί και μηδενική νίκη των γηπεδούχων είναι μόνο μερικές από τις περισσότερες από 100 άλλες αγορές που προσφέρονται σε κάθε αγώνα, αλλά λείπουν κόρνερ και κάρτες. Το μπάσκετ και το τένις έχουν χαμηλές πιθανότητες και λίγες λειτουργικές ανάγκες Οι εναλλακτικές γραμμές χάντικαπ εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για στοιχηματισμό. Η έλλειψη αμερικανικών και μηχανοκίνητων αθλημάτων από την Betmaster υποδηλώνει σημαντική απώλεια για την εταιρεία, με μόλις έξι βασικούς βαθμούς.

Μεταξύ 89% και 93% των κερδών καταβάλλονται στο λι. ve στοιχηματισμού, ενώ πολλά κρίσιμα στοιχεία δεν περιλαμβάνονται. Για αρχή, η επιλογή Cash-out είναι μια κραυγαλέα παράλειψη. Επειδή δεν υπάρχει γρήγορο στοίχημα, η αποδοχή των στοιχημάτων ορίζεται στα 4-5 δευτερόλεπτα. Εναλλακτικά, ολόκληρο το τμήμα μπορεί να ξαφριστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και τα τρία πιο συνηθισμένα στοιχήματα περιλαμβάνονται στη σύνοψη. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερες από 40 περισσότερες αγορές σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα. Είναι επίσης δυνατό να υπομείνετε μια μακρά αναμονή ενώ οι αγορές είναι κλειστές.

Με θετικό τρόπο, τόσο οι χρήστες Android όσο και iOS έχουν πρόσβαση σε διάφορες χρήσιμες και αποτελεσματικές εφαρμογές. Επιπλέον, υπάρχει ένας γρήγορος ιστότοπος για κινητά. Τα πάντα σχετικά με το “εν κινήσει” λειτουργούν καλά. Επιπλέον, το γεγονός ότι μπορείτε να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας ανώνυμα είναι σημαντικό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χρηματοδότησης του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένων χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, Neteller, Ecopayz, Yandex, Qiwi και Bitcoin. Μια τυπική ανάληψη ολοκληρώνεται σε 24 ώρες. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποστήριξη πελατών μέσω email, ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ. CET.

Η 22Bet

ιδρύθηκε το 2017 και εδρεύει στην Κύπρο, η 22Bet έχει ανατολικοευρωπαϊκή κληρονομιά και εστιάζει έντονα στον αθλητικό στοιχηματισμό. Έχει επίσης αδειοδοτηθεί στη Νιγηρία και την Κένυα εκτός από το Κουρασάο. Οι υποστηρικτές της μάρκας για την εταιρεία περιλαμβάνουν τους πρώην ποδοσφαιριστές της εθνικής χώρας Nuno Gomes και Kevin Kuranyi. Για παράδειγμα, ο πράκτορας στοιχημάτων έχει μια ποικιλία από επιλογές πληρωμής και ελκυστικές προσφορές που αναφέρονται στην κριτική του.

Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις καλύπτονται από τις αγορές 1X2 και Over/Under της 22Bet sportsbook με 95%+ πληρωμή. Τα δευτερεύοντα στοιχήματα, όπως και οι δύο ομάδες να σκοράρουν και ημίχρονο/τελικός χρόνος, μπορεί να μειώσουν αυτό το ποσοστό στο 93% ή ακόμη χαμηλότερα. Οι αποδόσεις στις ασιατικές αγορές είναι 94 τοις εκατό ή υψηλότερες, το οποίο είναι χαμηλότερο από το αναμενόμενο. Οι διαδικτυακοί στοιχηματιστές της 22Bet προσφέρουν περισσότερα από 60.000 γεγονότα prematch από διάφορα αθλήματα κάθε μήνα. Αυτό το bookmaker μπορεί να τοποθετήσει περισσότερα από 450 επιπλέον στοιχήματα σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου. Αυτά περιλαμβάνουν Ισοπαλία σε οποιοδήποτε από τα δύο ημίχρονα και 3-Way σύνολα και περιθώρια νίκης. Οι λάτρεις του μπάσκετ και του τένις θα μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών HC, καθώς και περισσότερα από 100 ασυνήθιστα στοιχήματα, όπως στοιχήματα περιόδου, στοιχήματα 1ου/2ου ημιχρόνου και Κούρσα σε συγκεκριμένα σημεία. Η δυνατότητα Επεξεργασία του στοιχήματος μου και η Έκπτωση δελτίου στοιχήματος θα βελτιώσουν την εμπειρία στοιχήματος για τους χρήστες.

Το τμήμα ζωντανών στοιχημάτων της 22Bet είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικό, με περισσότερα από 1.000 ζωντανά γεγονότα κάθε μήνα από ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων που είναι διαθέσιμα για στοιχήματα. Οι ιπποδρομίες, το κρίκετ και το βόλεϊ είναι όλα διαθέσιμα για στοιχήματα στους συμμετέχοντες. Οι παίκτες μπορεί να αναμένουν απόδοση 95 τοις εκατό ή περισσότερο σε όλες τις μεγάλες αγορές και υπάρχουν περισσότερα από 250 περισσότερα στοιχήματα διαθέσιμα για κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων των ασιατικών χάντικαπ και των συνόλων, του επόμενου γκολ και της ομάδας που σκοράρει το τελευταίο γκολ. Η Serie A, η La Liga και η Bundesliga είναι μερικά μόνο από τα πρωταθλήματα που προσφέρει το Live Stream της 22Bet και μια επιλογή Multi Live. Η επιλογή εξαργύρωσης “Πώληση δελτίου στοιχήματος” είναι προσβάσιμη μέχρι τα τελικά στάδια κάθε παιχνιδιού. Ωστόσο, η μερική και αυτοματοποιημένη πληρωμή δεν είναι.

Το sportsbook έχει εφαρμογές τόσο για smartphone Android όσο και για iOS και έναν ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητά. Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας περισσότερες από 100 διαφορετικές τεχνικές. Τοπικά συστήματα όπως το Qiwi και το Yandex και ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων είναι επίσης στη γραμμή, εκτός από τους συνήθεις ύποπτους όπως πιστωτικές κάρτες, τραπεζικά εμβάσματα και ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και τα κρυπτογραφικά, οι αναλήψεις συνήθως ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα λεπτά. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την 22Bet μέσω ζωντανής συνομιλίας, email ή με τη φόρμα επικοινωνίας του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή.

Η Sportaza

Ribidi NV κατέχει και το εκμεταλλεύεται με άδεια Κουρασάο. Οι παίκτες από τον Καναδά, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Σουηδία είναι το επίκεντρο του στοιχηματισμού. Ωστόσο, επιτρέπει παίκτες από περισσότερες από 100 χώρες. Περισσότερες από 200 αγορές ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμες για να στοιχηματίσετε στο Sportaza sportsbook που υποστηρίζεται από την Altenar, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων όπως το Bet Builder και το Cash Out.

Στο Sportaza, μπορείτε να στοιχηματίσετε πριν τον αγώνα σε περισσότερα από 35 διαφορετικά αθλήματα, από ποδόσφαιρο μέχρι μπάσκετ, χόκεϊ επί χόρτου και ακόμη και άλματα με σκι. Υπάρχουν πέντε επίπεδα VIP, από τον αρχάριο έως τον θρύλο. Εκτελώντας καθημερινές εργασίες και συγκεντρώνοντας πόντους, μπορείτε να ανεβείτε τις τάξεις. Υπάρχουν σχεδόν 200 ποδοσφαιρικές αγορές διαθέσιμες στο τμήμα prematch, το οποίο περιλαμβάνει τις αποδόσεις καρτών και κόρνερ και το ασιατικό χάντικαπ και τις προσφορές παικτών. Τα δευτερεύοντα στοιχήματα όπως το BTTS και το Over/Under έχουν επίσης ανταγωνιστικές τιμές. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να στοιχηματίσετε στους πόντους παίκτη και στο περιθώριο νίκης στο μπάσκετ. Περισσότερες από 40 επιλογές τένις, συμπεριλαμβανομένων των Σωστών Σκορ και Εναλλακτικών Χάντικαπ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι.

Με περισσότερα από 8.000 συμβάντα κάθε μήνα, το τμήμα εντός παιχνιδιού του Sportaza έχει ποσοστό πληρωμών 94% κατά μέσο όρο. Περισσότερες από 100 ποδοσφαιρικές αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Πρώτου Γκολ και του Ημιχρόνου με το υψηλότερο σκορ, είναι διαθέσιμες στους παίκτες του στοιχήματος. Οι Fast Markets σάς επιτρέπουν επίσης να στοιχηματίζετε ποιος θα κερδίσει στα επόμενα 10 λεπτά. Το μπάσκετ έχει μεγάλες αποδόσεις, αλλά το τένις έχει περιθώριο μόλις 7-8 τοις εκατό. “Το αθλητικό βιβλίο προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες. Μέχρι το τέλος ενός αθλητικού γεγονότος, το Cash Out μπορεί να δαπανηθεί μόνο σε συγκεκριμένα αθλήματα και μόνο πλήρως για αυτά τα αθλήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bet Builder σε πολλά συγκεντρωτικά στοιχήματα από έναν αγώνα σε ένα μόνο ποντάρισμα. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποδεχτείτε την ευκαιρία. Απαιτείται απόσταση 6-7 ιντσών για ζωντανά στοιχήματα, σύμφωνα με τη μελέτη μας στο Sportaza για το παιχνίδι.

Δεν εστιάζουν μόνο στο στοίχημα οι διαδικτυακές υπηρεσίες τζόγου όπως το Sportaza.com ενεργό. Υπάρχουν περισσότερες από δέκα γλώσσες για να διαλέξετε στον ιστότοπο. Ωστόσο, δεν υπάρχουν εφαρμογές για κινητά για smartphone αυτήν τη στιγμή. Το email, η ζωντανή συνομιλία και η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμα όλο το εικοσιτετράωρο σε διαφορετικές γλώσσες. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Το PayPal δεν απαιτείται καθόλου. Οι Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Interac και Cryptos γίνονται δεκτές ως μέθοδοι πληρωμής για τους παίκτες. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 100.000 € σε ένα μόνο στοίχημα.

Συμπέρασμα:

Υπάρχουν πολλές άλλες ιστοσελίδες στοιχημάτων στο Διαδίκτυο, ένα δ έχουμε επισημάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή. Ωστόσο, μόνο ένας μικρός αριθμός από αυτούς προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες. Αυτό οφείλεται στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, που αναγκάζει αυτά τα αθλητικά βιβλία να καινοτομήσουν και να παρουσιάσουν νέες προσφορές.

Είναι απλώς θέμα χρόνου έως ότου τα αθλητικά στοιχήματα κάνουν απλούστερο και ευκολότερο για τον κοινό παίκτη να στοιχηματίζει σε αθλητικά γεγονότα. Να θυμάστε ότι αυτές οι εταιρείες είναι επιχειρήσεις και θα αναζητούν συνεχώς τρόπους να κερδίσουν χρήματα. Κατά συνέπεια, εάν θέλετε να είστε ασφαλείς ενώ στοιχηματίζετε σε αθλήματα, πρέπει να κάνετε την εργασία σας εκ των προτέρων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected