Κατηγορίες
Διάφορα

Δύο γεμάτα χρόνια πανδημίας, δύο lockdown, 70% εμβολιασμένων και Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα μείνουμε σπίτι

Επίσπευση των μέτρων προκύπτει από τα τελευταία δεδομένα. Τα 21.000 κρούσματα αποτελούν κίνητρο γι αυτό…

Αύριο Τετάρτη και μετά τις συσκέψεις που θα προηγηθούν, οι προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα περιορισμοί που είχαν προετοιμαστεί για τις 3 Ιανουαρίου, ενώ η πιθανότερη ημερομηνία επιβολής τους σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο Γιάννης Οικονόμου έκανε ξεκάθαρο πως τα μέτρα θα επισπευστούν μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Είχαμε πάρει μέτρα και έτσι σώσαμε τα Χριστούγεννα και φτάσαμε έως εδώ, όταν τα δεδομένα όμως αλλάζουν θα ήταν ολέθριο λάθος να μην προσαρμόσουμε την τακτική μας στα νέα δεδομένα. Οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να προσαρμόσουμε την στρατηγική μας και να έρθουν τα μέτρα νωρίτερα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι θα είναι η Επιτροπή των Ειδικών εκείνη που θα εισηγηθεί τη επίσπευση της επιβολής των μέτρων «από αύριο ή μεθαύριο» και πως αυτοί θα είναι «ξεκάθαρες σαφείς συστάσεις και οδηγίες για το ρεβεγιόν την πρωτοχρονιά και τις συγκεντρώσεις στα σπίτια καθώς και για την εστίαση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα σενάρια θέλουν τα καταστήματα εστίασης να κλείνουν από τις 9 το βράδυ. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι θα γιορτάσουμε σπίτια μας, κάτι που θυμίζει την περσινή χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected