Super League 2 - Μεταγραφές

Η Καβάλα ανακοίνωσε τον Armalas από τη Μπενφίκα και τον Σέρβο διεθνή Nedeljkovic

Ακόμη μεγαλύτερη η ενίσχυση για την Καβάλα, που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα δύο ακόμη μεταγραφές.

Ο λόγος για τους Βίλους Αρμάλας (11/07/2000, αμυντικός) από τη Λιθουανία (φωτ. μέχρι πρότινος στην U23 της Μπενφίκα) και Ντράγκαν Νεντέλκοβιτς (06/02/2001, αμυντικός) από τη Σερβία, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ραντνίσκι Νις.

Αναλυτικά :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Vilius Armalas από την Πορτογαλική Benfica.

Ο 21χρονος, ταλαντούχος και υψηλόσωμος αμυντικός είναι και αυτός Διεθνής με την Κ21 της Λιθουανίας ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην A Lyga της Λιθουανίας με την φανέλα της Hegelman, στην οποία αγωνιζόταν με μορφή δανεισμού από την Benfica.

Ο Vilius μόλις υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και ανυπομονούμε να δούμε αυτόν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να αναπτύσσεται σε έναν μελλοντικό αστέρα του ποδοσφαίρου!
Vilius καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!”

 

“Η προσθήκη Διεθνών ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας συνεχίζεται!

Ο νεαρός, υψηλόσωμος, δυνατός και ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, Dragan Nedeljkovic έχει αποτελέσει παίκτη-κλειδί και για την Κ18 της Σερβίας. Όταν δείτε την ψυχραιμία του υπό πίεση της αντίπαλης ομάδας, δεν θα πιστέψετε πως είναι μόλις 20 ετών.

Ο Dragan είναι ένας σκληροτράχηλος αμυντικός που θα δυσκολέψει αρκετά τους αντίπαλους επιθετικούς και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Dragan καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected