Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Γκέλα” της Μυκόνου, 1-1 με τον ουραγό Άρη Σκάλας

Την ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη έχασε η ΑΕ Μυκόνου, που αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Άρη Σκάλας. Στο 90+5′ ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα των Κυκλάδων έχασε πολλές ευκαιρίες προκειμένου ακόμα και να… κερδίσει το ματς όμως κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στις καθυστερήσεις απέναντι στον Άρη Σκάλας με σκορ 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι νησιώτες μονοπώλησαν στην επίθεση χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες από κοντινή απόστασή όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 34′ μετά από σέντρα του Γουόρντεν ο Σταυρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΜ συνέχιζε να πιέζει προκειμένου να φτάσει σε μια γρήγορη ισοφάριση χάνοντας πάλι αρκετές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Μπρούνο, Σερέπα και Λεσάι.

Οι Μυκονιάτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο.

Συνθέσεις

ΑΕ Μυκόνου (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Σούλης (67′ Παπαδόπουλος), Παπαϊωάννου (73′ Γκέζο), Καλτσάς, Λεσάι, Αχείμαστος, Σερέπας, Μπρούνο, Παρασκευάς (46′ Κωνσταντινίδης)

Άρης Σκάλας (Μιχάλης Φασουλής): Ζιάρρας, Μανωλάκος, Μπινιώρης, Κολλάτος, Χρήστου, Σεμερτζάκης, Καρακούρης, Παρασίδης, Σταυρόπουλος (63′ Γιουτιόν), Γουόρντεν (84′ Πανταζής), Μιχελάκος

*sportcyclades.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected