Κατηγορίες
Super League 2

Συνεχίζει το αήττητο σερί η Επισκοπή, έφυγε “αλώβητη” από τη Ρόδο

Απτόητη συνεχίζει την πορεία της η Επισκοπή, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να “τσιμπήσει” βαθμό και στη Ρόδο από την τοπική ομάδα με 0-0.

Πρόκειται για τη δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς η οποία έχει… ξεχάσει τι πάει να πει ήττα, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις. Μάλιστα είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρει, εκ των οποίων οι δύο στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα στο 1ο και το 7ο λεπτό με τους Νοικοκυράκη και Σουμπασάκη και μία στο δεύτερο όπου και πάλι πρωταγωνιστές ήταν οι δύο αυτοί παίκτες, με τον Νοικοκυράκη να μην καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη στο 61′.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για την Ρόδο σημειώθηκε από την άλλη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Σταματελόπουλο, αλλά την τελευταία στιγμή που ήταν έτοιμος να σκοράρει, κόπηκε από τον Νούνο.

Η Επισκοπή φτάνει πλέον έτσι τους 25 βαθμούς και είναι μόνη στην 9η θέση, ενώ η Ρόδος ανεβαίνει στους 20.

Να σημειωθεί πως από τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή καθοδήγησε την ομάδα της Ρόδου ο Γιώργος Κόλτζος ο οποίος πλέον θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Γιάννη Τάτση.

Το δε ματς ήταν εξ αναβολής για την 12η αγωνιστική.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Ρόδος (Γιώργος Κόλτζος): Θεοδωράκης, Νικολόπουλος, Σαάντο, Καραγεώργης (68’ Τσάβες), Καψάλης, Χύσι, Μακρυδημήτρης, Μάρκοβιτς (79’ Σουλάι), Μαρκόφσκι (68’ Μίγγος), Δελαπόρτας, Σταματελόπουλος (79’ Αδαμάκης)

ΠΑΕ Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Καλογεράκης, Μπαρμπόσα, Νούνο, Τσάβος (90+3′ Κακούλης), Πολυχρόνης, Εμποχ, Ντιόγκο, Σουμπασάκης, Νοικοκυράκης, Σκόνδρας (78’ Καραγιάννης), Σταθόπουλος (54’ Ταρσίσιο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected