Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΣΟΚ στην Ολλανδία, ο Κουίνσι Πρόμες για διακίνηση ναρκωτικών κι άλλα δύο κακουργήματα!

Ολοένα και στενεύει ο κλοιός για τον Κουίνσι Πρόμες. Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία πριν από λίγους μήνες. Πλέον οι κατηγορίες έχουν αυξηθεί.

Αρχικά όλα ξεκίνησαν λόγω μίας αψιμαχίας που είχε με τον ξάδερφό του. Ο παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας μαχαίρωσε τον συγγενή του, εκείνος τον κατήγγειλε και τελικά ο πρώτος φυλακίστηκε και βγήκε με εγγύηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει το Sportime, πλέον τα προβλήματα για τον 30χρονος εξτρέμ είναι ακόμη περισσότερα. Δημοσίευμα της «telegraaf.nl» υποστηρίζει πως οι αρχές υπέκλεψαν συνομιλίες του και εκεί βρήκαν λαβράκι. Στις συνομιλίες μεταξύ του Κουίνσι Πρόμες και του ξαδέρφου του ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως ήθελε να τον μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον συγγενή του. Έγιναν εκείνο το βράδυ και άλλα τηλεφωνήματα. Σε αυτά γίνεται λόγος για διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.

Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν πως ο Πρόμες και η οικογένειά του είχαν επενδύσει χρήματα σε μία παρτίδα κοκαΐνης περίπου τεσσάρων τόνων! Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2020 οι βελγική αστυνομία κατάφερε να κατασχέσει το φορτίο στην Αμβέρσα. Έκτοτε έγιναν συλλήψεις σχετικές με την υπόθεση, ενώ τα ναρκωτικά είχαν αξία χονδρικής περί τα 120.000.000 ευρώ.

Έως τώρα δεν έχει βγει ένταλμα σύλληψης για τον Κουίνσι Πρόμες, αλλά αυτό ίσως γίνει εντός των επόμενων ημερών. Η ποδοσφαιρική του καριέρα τώρα είναι το τελευταίο που μετράει, αλλά ας γίνει μία αναφορά. Βγήκε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, αγωνίστηκε σε Τβέντε και Γκόου Αχέντ Ίγκλις στη συνέχεια, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Σπαρτάκ Μόσχας, Σεβίλλη και Άγιαξ. Συνολικά δόθηκαν για εκείνον περισσότερα από 50.000.000 ευρώ για τις μεταγραφές του. Τέλος, είναι και 50 φορές διεθνής με την Ολλανδία έχοντας σημειώσει επτά γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected