Κατηγορίες
Super League 2

Έφυγε με τον βαθμό από τον Ασπρόπυργο η Ζάκυνθος (photos)

Παναθηναϊκός Β και Ζάκυνθος ήρθαν ισόπαλοι 1-1, στον Ασπρόπυργο, για την 27η αγωνιστική της Super League 2.

Οι “πράσινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα, πάτησαν περιοχή αρκετές φορές, όμως η τελική ενέργεια δεν ήταν σωστή. Οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν να περιμένουν πίσω από την μπάλα και να ψάξουν κάποια αντεπίθεση για να απειλήσουν. Από μια τέτοια, στο 16ο λεπτό, ο Κάμερον βρέθηκε στην περιοχή, σούταρε από τα αριστερά, αλλά ο Ξενόπουλος βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά, ο Καρβούνης «έπιασε» ένα μακρινό μονοκόμματο σουτ, αναγκάζοντας τον Μέντες να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός Β είχε δύο ακόμα σουτ, αμφότερα του Σερπέζη, εντός και εκτός περιοχής, στο 31’ και στο 33’ αντίστοιχα. Τα οποία κατέληξαν το πρώτο δίπλα από το αριστερό δοκάρι και το δεύτερο στην αγκαλιά του Μέντες. Η Ζάκυνθος είχε μια ακόμα καλή στιγμή να πετύχει το 0-1, στο 38ο λεπτό, όταν από εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου, ο Καλλιβωκάς έκανε αμαρκάριστος την κεφαλιά μέσα στην περιοχή ωστόσο αστόχησε. Με την ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ να «απαντάει» στο 40’, καθώς ο Σιδεράς εκτέλεσε ωραία απευθείας φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής, αλλά ο Μέντες με εντυπωσιακή επέμβαση διατήρησε το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Επτανήσιοι κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 49’. Όταν από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου έξω αριστερά ο Ξενόπουλος απέκρουσε με υπερένταση, αλλά ο Οντόνε παρακολούθησε στην φάση και με πλασέ πέτυχε το 0-1 σε κενή εστία. Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε να κυκλοφορεί την μπάλα αλλά να μην βρίσκει χώρους ενώ στο 61ο λεπτό ο Τσιριγώτης δέχτηκε την κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή, σούταρε με την μια από πλάγια θέση, αλλά ο Μέντες έδιωξε σε κόρνερ.

Τελικά, το “τριφύλλι” έφτασε στην ισοφάριση στο 71’, όταν ο Μαραθωνίτης σούταρε από θέση μέσα δεξιά, ο Μέντες απέκρουσε, όμως ο Κούτσιας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή πέτυχε το 1-1. Στη συνέχεια, πίεσε και για ένα δεύτερο γκολ, με τον Σιδερά να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ του Ηλιάδη στο 81ο λεπτό και τον Μέντες να μπλοκάρει.

Ο Βαγιαννίδης έκανε ωραία ατομική ενέργεια στο 90’, σούταρε από το ύψος του πέναλτι με το αριστερό με τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Ενώ ο Παναθηναϊκός Β είχε μια ακόμα ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν από γύρισμα του Μαραθωνίτη από δεξιά ο Ματσαδές σούταρε αμαρκάριστος αλλά αστόχησε.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός Β (Χαβιέρ Βάθκεθ) : Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Κούτσιας, Σερπέζης, Ηλιάδης (69’ Θεοχάρης), Κρυπαράκος, Καρβούνης (85’ Ματσαδές), Αλμπάνης (69’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης.

Ζάκυνθος (Δημήτρης Νόλης) : Μέντες, Καραμί, Καλλιβώκας, Οντόνε, Κούνια, Εσόνο (80’ Μάρτινς), Σουρμπής (79’ Ντάσης), Νικολακόπουλος, Κοναγκάγια (90’ Κάρδαρης), Ρουκουά (79’ Λαμπόγλου), Κάμερον (64’ Μπαζάν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected