Super League 2

Συνεχίζουν το σερί τα Χανιά, πέρασαν και από την Άρτα (photos)

Αν και… καρδιοχτύπησαν στην εκπνοή τα Χανιά πήραν την πρώτη τους νίκη στην Αρτα επί του Καραϊσκάκη (2-1) έπειτα από 4 σερί ισοπαλίες στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων.

Με πολύ κόπο και προσπάθεια από τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου και τις αλλαγές του έμπειρου προπονητή να “υπογράφουν” τη νίκη τα Χανιά κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία.

Τα Χανιά ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι χάνοντας απίστευτη ευκαιρία στο 3’ με τον Τριανταφυλλάκο για το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 14’ όταν ο Κάρλος με ωραία μπαλιά “τρύπησε” την άμυνα, ο Βασιλόγιαννης “τσίμπησε” την μπάλα από τον Λάζαρεφ και την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα (0-1). Με διάθεση και για δεύτερο γκολ τα Χανιά την… πάτησαν σε μία ανύποπτη φάση όταν από λάθος έξω από την περιοχή ο Ενγκεμέτσιου έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 στο 26’. Με την “παγωμάρα” του γκολ η χανιώτικη ομάδα άργησε να βγάλει αντίδραση, αλλά στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου βρήκε δύο απειλητικές φάσεις με τους Μπαΐροβιτς (39’) και Βάρκα (43’), χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό γκολ πριν από τη λήξη του πρώτου σκέλους του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε πιο πολύ στη δύναμη με τις αλλαγές του Παπαδόπουλου να “ξεκλειδώνουν” τελικά την αντίπαλη άμυνα και τον Κολλά να πετυχαίνει το “χρυσό” γκολ από ασίστ του Παράνο στο 81’. Στην εκπνοή τα Χανιά… καρδιοχτύπησαν αλλά το όμορφο γκολ του Ενγκεμέτσιου ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας (Κώστας Φρατζέσκος): Λαζάρεφς, Φαν Ιπερεν, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Νταλακούρας, Δερμιτζάκης (64’ Μίλιτς), Πέδρο (64’ Μερτύρης), Χελοβάνι (76’ Ζιώβας), Ναζίμ, Ενγκεμέτσιου, Κορέλας.

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι (75’ Καψάλης), Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος (57’ Παράνο), Τριανταφυλλάκος (75’ Βασιλακάκης), Βασιλόγιαννης, Βάρκας (57’ Κολλάς), Μπαΐροβιτς (84’ Νικόλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected