Super League 2

“Ξέσπασε” στον ΟΦΙ η Καλαμάτα

Η Μαύρη Θύελλα “καθάρισε” το ματς σε ένα δεκάλεπτο, όταν βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους Φελίπε (20’), πέναλτι του Τάτου (25’) που κέρδισε ο Γρίβας και γκολ του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ στο 29’.

Στο 2ο ημίχρονο πέρασε στο ματς και ανέλαβε δράση ο Γιάννης Λουκίνας ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 50’ ενώ είχε και δυο δοκάρια στο 52’ και το 89’.

Δείχνοντας την αποτελεσματικότητα που της έλλειψε στην Ζάκυνθο, η Καλαμάτα επιβλήθηκε με 4-0 του ΟΦ Ιεράπετρας για την 27η αγωνιστική στο Νότιο όμιλο της Super league 2, επιστρέφοντας με εντυπωσιακό τρόπο στις επιτυχίες μετά από δυο ισοπαλίες με Χανιά και Ζάκυνθο.

Η Μαύρη Θύελλα “καθάρισε” το ματς σε ένα δεκάλεπτο, από το 20 μέχρι το 29΄όταν βρήκε τρείς φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους Φελίπε, πέναλτι του Τάτου που κέρδισε ο Γρίβας και γκολ του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ που επέστρεψε ορεξάτος από την Εθνική Ελπίδων. Στην φάση του πέναλτι μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη του Κοντοέ.

Στο 2ο ημίχρονο πέρασε στο ματς και ανέλαβε δράση ο Γιάννης Λουκίνας ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 50’ ενώ είχε και δυο δοκάρια στο 52’ και το 89’.

το φιλμ του αγώνα στο Sport365

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Γιάννης Μπελά): Ταΐρης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος (55’ Σίντεϊ), Τσελεπίδης, Μαβινγκά (67’ Μπούνας), Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος (55’ Αναστασόπουλος), Παυλίδης (73’ Καρούτης), Φελίπε (46’ Λουκίνας), Γρίβας

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάικος Βεργέτης): Μανουσάκης, Ζήσης (28’ Βιβάνκο), Κοντοές, Καλλιτσουνάκης, Ντι Λορέντσο, Λεμονής, Αντερέγκεν (60’ Κατάλντι), Κάρδαρης, Βουό (60’ Χιμενεθ), Μούλερ, Μπενίτεζ (60’ Ψάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected