Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

“Άθλος” στην Ορεστιάδα, κέρδισε ξανά τον Φίλιππο Βέροιας και ανέβηκε στη Volley League!

Μεγάλες στιγμές για το βόλεϊ της Ορεστιάδας!

Το καμάρι της πόλης, ο Άθλος, κατάφερε να πετύχει έναν πραγματικό…άθλο και να επικρατήσει ξανά του Φίλιππου Βέροιας, παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στη Volley League!

Από την άλλη, η ομάδα της Ημαθίας έγραψε τον επίλογο στην κατηγορία και υποβιβάστηκε στην Α2. Ένα χρόνο μετά την παρθενική τους παρουσία και τον τίτλο των φιναλίστ του League Cup «Νίκος Σαμαράς» τα προβλήματα «λύγισαν» τους «ερυθρόλευκους» που παντελώς αβοήθητοι, πάλεψαν μόνοι τους μέχρι τέλους να αποφύγουν το «πικρό ποτήρι» του υποβιβασμού, αλλά στο τέλος «λύγισαν».

Ένα «αντίο» από τα «σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ» που σκορπά απογοήτευση όχι μόνο στα μέλη της οικογένειας του Φίλιππου Βέροιας και τους φιλάθλους του, αλλά σε ολόκληρο τον αθλητισμό της Ημαθίας, που μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά, δεν περίμενε δυστυχώς μία τέτοια εξέλιξη για το «καμάρι της πόλης».

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Γραμματεία: Σαρδάνη.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)

Άθλος Αλεξάνδρειας (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Καζαντζίδης, Ράπτης.

Φίλιππος Βέροιας (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος, Βαρβεσιώτης, Στουντζίνσκι, Χουάν, Γραμμενούδης, Στεφανίδης / Μιχελάκης (λ), Κουπατσιάρης, Σιούτης, Ντουντούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected