Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον 16χρονο Βούλγαρο αμυντικό, Martin Georgiev!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ρίχνει το… βάρος στην απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο συνεχίζει το “παιδομάζωμα” νεαρών από όλη την Ευρώπη.

Όπως αποκάλυψε η Sport, οι “μπλαουγκράνα” ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του 16χρονου Μάρτιν Γκεοργκίεφ (γεννημένος στις 24/09/2005). Ο νεαρός αγωνίζεται στη Σλάβια Σόφιας και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βουλγάρικου ποδοσφαίρου.

Γρήγορος, ταχυδυναμικός, ξεχωρίζει για τον χειρισμό του με την μπάλα στα πόδια, καθώς και για την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι.

Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, ενώ το δυνατό του πόδι είναι το αριστερό.

Παρά τα 17 του έτη, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 7 αναμετρήσεις της Σλάβια, ξεχωρίζοντας με την απόδοση του, ενώ παράλληλα είναι διεθνής τόσο με την U17, όσο και με την U19 της Εθνικής Βουλγαρίας.

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθούσε για αρκετό καιρό την περίπτωση του και αποφάσισε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, καθώς το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν, ο Γκεοργκίεφ θα ενσωματωθεί αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β’ και θα γίνει ο τρίτος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί με τα “μπλαουγκράνα”. Είχαν προηγηθεί ο σπουδαίος Στόιτσκοφ και ο Τεμενούζκοφ.

*talentabout.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected