Κατηγορίες
Basket

O Giannis έκανε υπερπροσπάθεια αλλά ο Τέιτουμ ήταν…διαστημικός! (vid)

Σε… μονομαχία των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τζέισον Τέιτουμ εξελίχθηκε ο έκτος ημιτελικός της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς.

Μεγάλη «μάχη» έγινε στο «Fiserv Forum», με τους «Κέλτες» να επικρατούν με 108-95 και να ισοφαρίζουν σε 3-3 τη σειρά. Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί σε έβδομο και τελευταίο παιχνίδι στο «TD Garden».

Ο Έλληνας διεθνής ήταν εντυπωσιακός με 44π., είκοσι ριμπάουντ, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο και δύο κοψίματα. Ωστόσο, ο 24χρονος φόργουορντ ήταν επίσης τρομερός, με 46π., εννέα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ κι ένα κόψιμο, οδηγώντας την ομάδα του στην επικράτηση.

Από τους φιλοξενούμενους άλλους 22π. με πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ είχε ο Τζέιλεν Μπράουν και 21π. με πέντε ριμπάουντ και εφτά ασίστ ο Μάρκους Σμαρτ.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ ακολούθησε τον «Greek Freak» σε απόδοση, για τα «ελάφια», με 17π. και τέσσερις ασίστ. Ο Πατ Κόνατον τελείωσε με 14π. και ο Μπόμπι Πόρτις με μόλις 4π., αλλά και δέκα ριμπάουντ. Στα χαμηλά έμεινε και ο Μπρουκ Λόπεζ (6π., τρία ριμπάουντ). Ένα ριμπάουντ είχε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στα 1.24’’ που έμεινε στο παρκέ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected