Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Υπερπρωταθλητής στη Β Ερασιτεχνική ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία της σεζόν για τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Αλεξάνδρειας και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Β Ερασιτεχνική, στο μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των δύο ομίλων της κατηγορίας.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι και κρίθηκε από ένα γκολ του Γιώργου Σαρκατζή στο 30ο λεπτό, με τον επιθετικό του Απόλλωνα να “σφραγίζει” μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, όντας και ο πρώτος σκόρερ της Β Ερασιτεχνικής.

Σπουδαία η σεζόν και για τους “πράσινους” του Αντώνη Παπατζίκου, που αξίζει τα εύσημα για τη σταθερή πορεία καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν, που είχε ως επιστέγασμα τον τίτλο στον 1ο όμιλο.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Παζαρτζικλή, ακολούθησαν οι βραβεύσεις και οι απονομές των Κυπέλλων, όπως επίσης και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Πάλλα, μητέρα του μέλους του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Βασίλη Χατζηγεωργίου.

Το φύλλο :

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας  1-0 (30′ Σαρκατζής)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Παπαντώνη

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου (Μπάμπης Σπυριδωνίδης) : Κωνσταντινίδης, Τουλουμτζής, Ορφανίδης (90′ Λιανός), Λιάτσος, Σαντίνι (58′ Γκουργκούτας), Γερμάνης, Φουρκιώτης, Καριπίδης (58′ Ντρίζι), Σπυριδωνίδης (74′ Εμμανουηλίδης), Τσιότσιος, Σαρκατζής

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Αντώνης Παπατζίκος) : Κωνσταντινόπουλος, Κίτσας Χ. (75′ Παναγιωτίδης), Κίτσας Ε., Τόζογλου, Μουρατίδης, Κοντογιάννης (46′ Μάντζης), Κούκλας Α. (86′ Κούκλας Π.), Πιπιλιάρης Κ., Γατόπουλος (70′ Τζιλόπουλος), Κούκλας Χ., Πιπιλιαρίδης (16′ Αλμπανίδης)

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected