Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Γιατί αργεί ο ορισμός του μπαράζ Λαμία-Βέροια;

Προγραμματισμένα για τις 22 και 29 Μαΐου είναι τα μπαράζ μεταξύ της Βέροιας και του 13ου της Super League για το δεύτερο εισιτήριο στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως αναφέρει το FL News, η Super League προγραμμάτισε ΔΣ επικύρωσης την Πέμπτη (19/05), αλλά η εκκρεμοδικία που υπάρχει στην Επιτροπή Δεοντολογίας σχετικά με την υπόθεση του Παναιτωλικού, όλα δείχνουν ότι θα πάει πίσω τις διαδικασίες.

Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την ομάδα του Αγρινίου είναι υποβιβασμός και η εκδίκαση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (25/05). Όποια και αν είναι η απόφαση, θα υπάρχει δυνατότητα έφεσης και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα υπάρχει μετάθεση μίας εβδομάδας.

Με τα έως τώρα δεδομένα η Λαμία είναι στη 13η θέση. Εάν, όμως τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός, τότε τη θέση της ομάδας της Φθιώτιδας στα μπαράζ θα πάρει ο Απόλλων Σμύρνης.

Υπενθυμίζεται ότι στα μπαράζ θα ισχύει το εκτός έδρας γκολ και οι κάρτες της κανονικής περιόδου ακολουθούν τους ποδοσφαιριστές. Η σειρά των αγώνων θα γίνει γνωστή μετά από κλήρωση που θα διενεργήσει η ΕΠΟ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected