Γ Εθνική / Τοπικά

Πανδραμαϊκός : “Δεν έχει λογική η εκδίκαση της προσφυγής μας έναν μήνα μετά”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από πλευράς Πανδραμαϊκού, μετά την είδηση πως η ΕΠΟ θα μελετήσει την προσφυγή για την επικύρωση της βαθμολογίας έναν μήνα μετά.

Αναλυτικά :

“Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. εκφράζει την σφοδρή διαμαρτυρία του για την ημερομηνία ορισμού εκδίκασης της προσφυγής, του περι μη εφαρμογής του αθλητικού νόμου από την Ε.Π.Ο.

Δεν είναι δυνατόν να ορίζεται εκδίκαση έναν ολόκληρο μήνα μετά την κατάθεση της προσφυγής μας, κάτι που το φίλαθλο κοινό δικαίως θα υποθέσει ως υπόνοια μεθόδευσης αποφυγής από την μεριά της Ε.Π.Ο. στο να κριθεί η ουσία της υπόθεσης και η προσπάθεια εμφάνισης τετελεσμένων γεγονότων παρά την παρουσία σαφέστατης εκκρεμοδικίας ως προς την διενέργεια των αγώνων κατάταξης.

Η αθλητική δικαιοσύνη οφείλει να λειτουργεί με γρήγορα αντανακλαστικά έτσι ώστε να εμπεδώνεται το αίσθημα δικαιοσύνης στον φίλαθλο κόσμο και η Ε.Π.Ο. έχει την πρώτη ευθύνη για αυτό.

Οι υπόνοιες ενισχύονται με την μη επίσημη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα και την αποφυγή – παράλειψη της αποστολής αυτού στον σύλλογό μας.

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νόμιμων ενεργειών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected