Κατηγορίες
Αθλήματα

Στη 16άδα στα Σκόπια ο Σκορίλας

Συνέχεια στη νικηφόρα του πορεία έδωσε ο Αλέξανδρος Σκορίλας στα Σκόπια, ο οποίος κέρδισε και τον Ρουμάνο Bogdan Pavel, για να προκριθεί στη φάση των “16” της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη στο τουρνουά για τον Σκορίλα, που ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία του στα Σκόπια και σήμερα κέρδισε για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό τον Ρουμάνο Bogdan Pavel με 6-1, 7-5 σε 84 λεπτά.

Ο Έλληνας τενίστας κυριάρχησε την πρώτη ώρα του αγώνα και προηγήθηκε με 6-1, 2-0. Ήταν μπροστά μέχρι και με 5-3 και είχε ένα match point για το 6-3 στο 2ο σετ, αλλά δεν το αξιοποίησε και στη συνέχεια υπέστη το break, για να ισοφαριστεί στο 5-5. Παρόλα αυτά η αντίδρασή του ήταν εξαιρετική, αφού κατάφερε να πάρει αμέσως ξανά προβάδισμα με break και τελικά να σερβίρει για τη νίκη στο 12ο game.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει το Νο.1 του ταμπλό και Νο.286 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, Laurent Lokoli. Ο 27χρονος Γάλλος κέρδισε σήμερα τον άλλον Έλληνα που μπήκε στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, τον 17χρονο Στέφανο Σακελλαρίδη, με 6-2, 6-2.

Σήμερα αγωνίστηκαν για το διπλό και οι Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης, οι οποίοι κοίταξαν στα μάτια για ένα σετ τους Νο.1 του ταμπλό, Filip Bergevi και Moez Echargui, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 6-4, 6-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected