Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τεράστια επιτυχία για την U15 της ΕΠΣ Κοζάνης, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας!

Μεγάλες στιγμές για την U15 της ΕΠΣ Κοζάνης στο γήπεδο του Αλμυρού Βόλου.

Η ομάδα των Γιάννη Παρασκευά και Γιώργο Τσέπουρα επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Αχαΐας και κατέκτησε τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ.

Οι Πατρινοί προηγήθηκαν στο σκορ στο 11′ με απευθείας κόρνερ του Ντεντόπουλου (ποδοσφαιριστής του Αχαϊκού), όμως οι Κοζανίτες, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 44ο λεπτό, κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά να κάνουν και τη σπουδαία ανατροπή.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κάτανας στο 47′ (παίκτης των Ελπίδων ΑΕ Κοζάνης) και τέσσερα λεπτά αργότερα ο συμπαίκτης του στις Ελπίδες, Γιώργος Τσιόκανος.

Περιττό να αναφέρουμε τι επακολούθησε του αγώνα στο “Αθανάσιος Ραγάζος” του Αλμυρού Βόλου, που φιλοξένησε τον τελικό, με γονείς και αθλητές να γίνονται ένα στους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Αχαΐας (Κώστας Σωτηρόπουλος/Διονύσης Βαλσαμής): Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος (59′ Διαμαντόπουλος), Παππάς, Ξηνταρόπουλος, Βαγενάς, Μπιρλής, Βερβίτας (51′ Σπανός), Τσερικλός, Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (59′ Μαντάς), Φλωράτος (41′ Φλωράτος).

ΕΠΣ Κοζάνης (Γιάννης Παρασκευάς/Γιώργος Τσέπουρας): Πάζης, Ζάχος, Μπαλτζής, Βασιλειάδης, Αδαμόπουλος, Μηλιδώνης, Τσαραμανίδης (32′ Ανδρεόπουλος), Καραφουλίδης, Κωτίδης, Καλατσανάς (32′ Τσιόκανος), Κάτανας.

*φωτ. Αθλητική Ανασκόπηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected