Κατηγορίες
Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε σήμερα η απόφαση για Πανδραμαϊκός, επανήλθαν στη διοίκηση της ΕΠΟ οι παράγοντες που δικαιώθηκαν

Η Εκτελεστική Επιτροπή επανέφερε τους τρεις δικαιωμένους παράγοντες στο προεδρείο της ΕΠΟ.

Οριστικά επανήλθαν στο προεδρείο της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Παναγιώτης Δημητρίου, Στέργιος Αντωνίου και Κλεάνθης Τζαφέρης. Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, διεξήχθη μυστική ψηφοφορία για την εκλογή αναπληρωτή προέδρου, α’ αντιπροέδρου και ταμία.

Οι τρεις παράγοντες, που δικαιώθηκαν από την Εφέσεων μετά τη διαμάχη που είχαν με τον Αλέξη Κούγια για μια απόφαση που πήραν ως μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων για τις ομάδες της Football League το περασμένο καλοκαίρι, επανεκλέγησαν πανηγυρικά.

Συγκεκριμένα, ήταν ομόφωνη η επανεκλογή τους από τους 12 συμμετέχοντες στην ΕΕ. Αναπληρωτής πρόεδρος επανήρθε ο Παναγιώτης Δημητρίου, Α’ αντιπρόεδρος ο Στέργιος Αντωνίου και ταμίας ο Κλέαρχος Τζαφέρης.

Από εκεί και πέρα, θέμα Πανδραμαϊκού-Αγροτικού Αστέρα δεν συζητήθηκε, αλλά πήρε αναβολή. Αυτή ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς εκκρεμεί η συμφωνία μεταξύ ΕΠΟ και υφυπουργού Αθλητισμού για το θέμα του Μητρώου. Οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Λευτέρης Αυγενάκης θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη (17/8) με στόχο να βρουν μια λύση που εκτός από την παραπάνω υπόθεση που αφορά τη Γ’ Εθνική, αφορά και τα πρωταθλήματα των Ενώσεων που απειλούνται με λουκέτο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected