Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Έπαιξε όσο χρειαζόταν η Μπάγερν, 2-0 τη Βόλφσμπουργκ (vid)

Χάρη σε δύο τέρματα στο πρώτο 45λεπτο, η Μπάγερν έφτασε σχετικά άνετα στο 2×2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μπάγερν «καθάρισε» με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο και πέτυχε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Bundesliga. Oι Βαυαροί ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και κατέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας εύκολα στη νίκη.

Ο Παβάρ είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 13′, ο Μανέ είδε να του ακυρώνεται γκολ έξι λεπτά αργότερα για οφσάιντ και το 1-0 ήρθε τελικά στο 33′ με τον Μουσιάλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ. Η Μπάγερν συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες και στο 44′ έφτασε και στο 2-0 με τον Μίλερ να σκοράρει από ασίστ του Κίμιχ.

Στο 58′ ο Μανέ σκόραρε, αλλά και πάλι το γκολ του ακυρώθηκε, με τους γηπεδούχους να φτάνουν άνετα στη νίκη. Αυτή μάλιστα ήταν η 24η νίκη της Μπάγερν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ σε 26 εντός έδρας, με τα άλλα δύο να έχουν λήξει ισόπαλα.

Συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν) : Νόιερ, Παβάρ, Ερναντές, Ουπαμεκανό, Ντέιβις, Ζάμπιτερ, Κίμιχ, Μίλερ, Γκνάμπρι (46’ Σανέ), Μουσιάλα (83’ Χράφενμπερχ), Μανέ (80’ Τελ).

Βόλφσμπουργκ (Νίκο Κόβατς) : Κάστελς, Μπόρναου, Φαν ντε Φεν, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Άρνολντ (83’ Βρανξ), Σβάνμπεργκ (59’ Ενμετσά), Μπακού, Βίμερ (46’ Κρούζε), Ενμετσά (84’ Μπρέκαλο), Μαρμούς (68’ Βάλντσμιντ)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 12/8

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ  1-3

Σάββατο 13/8

Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ  1-2
Λειψία – Κολωνία  2-2
Χοφενχάιμ – Μπόχουμ  3-2
Χέρτα Βερολίνου – Άιντραχτ Φραγκφούρτης  1-1
Βέρντερ Βρέμης – Στουργκάρδη  2-2

Κυριακή 14/8

Σάλκε – Γκλάντμπαχ  2-2

Δευτέρα 15/8

Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου  0-0
Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ  2-0

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected