Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρόεδρος ομάδας της ΕΠΣ Ηρακλείου έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έχει μεταφερθεί πρόεδρος ομάδας της ΕΠΣ Ηρακλείου, που λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, έπεσε από το μπαλκόνι της οικείας του!

Ο γνωστός παράγοντας που είναι εν ενεργεία πρόεδρος σε Ηρακλειώτικη ομάδα, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον 2ο όροφο σε πολυκατοικία. Ο ίδιος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, σε κρίσιμη κατάσταση, όμως τη στιγμή που εντοπίστηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ λίγη ώρα μετά τη πτώση, είχε τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει σήμερα το Cretelive, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές. Μάλιστα, όταν ο 45χρονος παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ είχε επαφή με το περιβάλλον.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο 45χρονος προσπαθούσε να επισκευάσει μια τέντα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από ύψος 15 μέτρων!

Στο σημείο του ατυχήματος προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση ενώ ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.

*με πληροφορίες και από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected