Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Άνετη πρόκριση απευθείας στον 5ο γύρο για τον Αλμωπό Αριδαίας

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα εμπόδια, ο Αλμωπός Αριδαίας πέρασε νικηφόρα από τον Σταυρό Φθιώτιδας και πήρε το εισιτήριο για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κόντρα στον τοπικό Αστέρα, που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία της ΕΠΣΦ, η ομάδα της Πέλλας επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και έχοντας στο…τσεπάκι της το απευθείας εισιτήριο για τον 4ο γύρο, προχωρά ακάθεκτη στον θεσμό του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό πήραν το προβάδισμα στο σκορ, με κεφαλιά του Γιουκούδη, ο οποίος πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ των “κυανολεύκων” στη φετινή σεζόν.

Στη συνέχεια, η φιλότιμη ομάδα του Αστέρα προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και είχε ένα καλό σουτ του Νικολόπουλου, που πέρασε εκτός εστίας.

Στο 23′ όμως, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, καθώς ο Αλμωπός πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Παπαδόπουλο και δημιουργό τον σκόρερ του πρώτου γκολ, Γιουκούδη.

Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές από πλευράς Αστέρα, αρχικά με τον δραστήριο Νικολόπουλο και στη συνέχεια με τον Νασιακόπουλο, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα ο Ντόκιτς

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Νικολόπουλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ο Αλμωπός έφτασε απειλητικά στην εστία του Τσάμη με τους Παπαδόπουλο και Πόποβιτς.

Στο 62′ η υπόθεση νίκη ξεκαθάρισε οριστικά, όταν ο Πέλκας έβγαλε την πάσα από αριστερά και ο επερχόμενος Κολλαράς, πέτυχε το 0-3.

Στο 80′ λίγο έλειψε να γίνει το 0-4, όταν ο Κέρθι έπιασε ένα δυνατό σουτ και ανάγκασε τον Τσάμη να πραγματοποιήσει σπουδαία απόκρουση.

Συνθέσεις

Αστέρας Σταυρού (Πέτρος Καραΐσκος): Τσάμης, Λυτάκης, Αυγουστάτος, Λάππας, Στυλιανός, Φούντας, Παρλαντζάς, Νασιακόπουλος (67′ Ταμπάκης), Νικολόπουλος, Κακκάβας (75′ Ζαχάρης), Χαντζής

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης (86′ Κώνστας), Σέχου, Τσιμπούκας, Κολλαράς, Κέρθι, Πέλκας (71′ Παρασκευάς), Έππας (82′ Ρίβας), Γιακούδης (71′ Ασλαμπάλογλου), Παπαδόπουλος, Πόποβιτς (71′ Τούλης)

*φωτ. LamiaSports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected