Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ούτε φέτος…αστειεύεται ο Άγιος Νικόλαος, απέκλεισε τη Νίκη Βόλου!

Ο Άγιος Νικόλαος συνεχίζει μια εκπληκτική παράδοση στο Κύπελλο Ελλάδας, παίρνοντας δίκαια τον τίτλο της πιο επιτυχημένης ερασιτεχνικής ομάδας στην ιστορία του!

Με καταπληκτική εμφάνιση και με έναν Μηνά… killer, ο ΑΟΑΝ επικράτησε της Νίκη Βόλου με 2-0 και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου, διατηρώντας την… παράδοση!

Από την άλλη πλευρά, η Νίκη εμφανίστηκε ανέτοιμη για τις συνθήκες του ματς και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, εκεί που έχει υψηλές βλέψεις

Το φιλμ

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 9′ όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά του Μπαράτα μέσα από τη περιοχή, ο Κίτος δεν κατάφερε να την «σπρώξει» προς την εστία για να γίνει το 1-0.

Στο 20΄ο ΑΟΑΝ ανοίγει το σκορ! Ο Μπαράτα εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και ο Μηνάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από πλάγια θέση σκόραρε για το 1-0! Στο 26′ απευθείας συρτό φάουλ Κάσσου από τα αριστερά του ημικύκλιου μπλόκαρε ο Γιαγκιοζης.Στο 34′ η Νίκη Βόλου είχε καλή στιγμή με το σουτ του Γαβριηλίδη αριστερά της περιοχής, απέκρουσε με τα πόδια ο Γιαγκιόζης, νέο σουτ Σιάφα, η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 45′ η Νίκη Βόλου «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Δεληζήση να πιάνει το σουτ, με τον Γιαγκιόζη να πραγματοποιεί τρομερή επέμβαση και να κρατάει το μηδέν για τον ΑΟΑΝ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ΑΟΑΝ μπήκε για να κρατήσει το σκορ και μάλιστα βρήκε και δεύτερο τέρμα! Στο 56′ σέντρα Πλουσή από αριστερά σουτ, στην κίνηση σουτ του Μηνά και 2-0!

Στη συνέχεια, με ένα εκπληκτικό Γιαγκιόζη, ο οποίος ήταν η.. ασφάλεια για τον ΑΟΑΝ, το σύνολο του Μανώλη Σκύβαλου κράτησε άψογα το προβάδισμα και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του θεσμού, με το όνειρο για διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας να συνεχίζεται!

Συνθέσεις

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος) : Γιαγκόζης, Γωνιωτάκης, Δαλαψάκης, Κίτος, Πλουσής, Ζέλιος (57’ Τζιλάι), Μπαράτα (67’ Λάμπρου), Φουκαράκης, Χίσι, Μελισσόπουλος, Μηνάς (85′ Νοκάι)

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης) : Μπάγιτς, Αναστασίου (57’ Δημητρίου), Ανδρέου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Κάσσος, Τσουκαλάς (57’ Παναγιωτίδης), Μορέιρα (66′ Μπάλλας), Ροχάνο (76’ Ολαϊθόλα), Σιαφά (66’ Τοπαλίδης)

*με στοιχεία από το Grandsport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected