Κατηγορίες
Basket

Ασταμάτητοι Bucks και Giannis (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν με 123-115 των Ατλάντα Χοκς στο «Fiserv Forum», παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Τρέι Γιανγκ με 42π., έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double double με 34π. και δεκαεφτά ριμπάουντ, συν τέσσερις ασίστ, ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν επίσης «διπλός» με 34π. και δώδεκα ασίστ και ο Μπρουκ Λόπεζ είχε άλλους 21π. και έξι ριμπάουντ. Λύσεις έδωσε και ο Μπόμπι Πόρτις με 9π., δέκα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε.

Από τα «γεράκια» πάλεψαν ακόμα ο Ντεζούντε Μάρεϊ με 21π., πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Κλιντ Καπέλα με 11π. και δέκα ριμπάουντ και ο Ντι Άντρε Χάντερ με 14π. και πέντε ριμπάουντ.

Εκτός αποστολής ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην ήττα των Σικάγο Μπουλς με 114-109 από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς μες στο «United Center». Ο Τζόελ Εμπίντ ηγήθηκε των φιλοξενουμένων με 25π., εφτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Double double έκανε ο Τζέιμς Χάρντεν με 15π. και έντεκα ασίστ, 15π. είχε ο Τζορτζ Νιανγκ και 14π. με πέντε ριμπάουντ ο Ταϊρίς Μάξεϊ.

Ο Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν με 24π., ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 23π. και δεκαεννέα ριμπάουντ και ο Ζακ Λαβίν με 20π. ξεχώρισαν για τους «ταύρους».

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected