Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Προλάβετε και κλείστε θέση στο “Barok” Coffee-Bar, απόψε το AEK – ΠΑΟΚ!

Μεγάλο παιχνίδι στην OPAP Arena με την ΑΕΚ να υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο νέο σπίτι της Ένωσης.

Για το λόγο αυτό, το “Barok” Coffee-Bar γίνεται σήμερα το επίκεντρο των ποδοσφαιρόφιλων και ήδη το 2331 500919 έχει πάρει…φωτιά για κρατήσεις θέσεων!

Οι γηπεδούχοι είναι στην 2η θέση με 21 βαθμούς και θέλουν το τρίποντο προκειμένου να μειώσουν και πάλι στους 6 την διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό που πέρασε από τον Βόλο κάνοντας έτσι το 10 στα 10, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι στην 5η θέση με 16, θέλουν με την σειρά τους τη νίκη προκειμένου να μην μείνουν 13 ή και 14 βαθμούς πίσω από τους «πράσινους».

Στα αγωνιστικά την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός ο Στάνκοβιτς όπως οι Τσούμπερ και Φαν Βέερτ. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Στον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου, τελικά, δεν υπολογίζει στον Ζίβκοβιτς, αλλά το θετικό είναι πως οι Ελ Καντουρί και Ράφα Σοάρες είναι κανονικά στα πλάνα του. Αναλυτικά την αποστολή των «ασπρόμαυρων» αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Κυριακή 30/10

Ολυμπιακός – Λαμία (16.00)
Λεβαδειακός – Ατρόμητος (16.30)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19.30)
Άρης – ΟΦΗ (20.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected