Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Η Κ19 του Παναθηναϊκού, αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Τρέντσιν για τους 32 του Youth League κι ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στο ημίχρονο κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να πάρει την νίκη και πρόκριση. Χατ τρικ από τον Μπιλάλ, γκολ και ο Κυριόπουλος.

Πολύ σημαντική επιτυχία από την Κ19 του Παναθηναϊκού, η οποία προκρίθηκε στους «32» του Youth League. Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου επικράτησαν με 3-4 (3-1 ημίχρονο) εκτός έδρας της Τρεντσίν (πρώτος αγώνας 2-0 υπέρ του τριφυλλιού στη Λεωφόρο) κατάφεραν να αφήσουν εκτός διοργάνωσης τους Σλοβάκους.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για το τριφύλλι γι΄ άλλο ένα ματς ήταν ο Μπιλάλ, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ του τριφυλλιού και έφτασε τα εννιά στην διοργάνωση σε μόλις τέσσερα ματς. Το τέρμα της νίκης πέτυχε ο Κυριόπουλος στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Πλέον οι πράσινοι θα μπουν στην κλήρωση για τους «32», με την δυσκολία να ανεβαίνει καθώς μπορεί να κληρωθούν με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, που φημίζεται για τις ακαδημίες της.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Φικάι, Προδρομίτης, Παυλάκης, Τσεβάς, Λιατίφης, Καλοσκάμης, Συμεωνίδης, Βολάκης, Κυριόπουλος, Μπιλάλ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ναλιτζής, Νταμπίζας, Σπαθάρης, Καλός και Κατρής.

*sportsroom.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected