Κατηγορίες
Αθλήματα

Τρομερή Σάκκαρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τέξας χωρίς να χάσει σετ! (vids)

Ούτε η Ονς Ζαμπέρ κατάφερε να βάλει “στοπ” στη ξέφρενη πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο WTA Finals καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια “κατάπιε” στα δύο σετ και το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, όπως έκανε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε Πέγκουλα και Σαμπαλένκα.

Όπως αναφέρει το Tennis24, η Μαρία επικράτησε με το επιβλητικό 6-2, 6-3 της Τυνήσιας και ολοκλήρωσε θριαμβευτικά τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων, τερματίζοντας 1η και αποφεύγοντας έτσι την πρώτη του άλλου ομίλου, Ίγκα Σφιόντεκ.

Στα ημιτελικά του WTA Finals, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κασάτκινα ή Γκαρσία και θα το μάθει το βράδυ του Σαββάτου.

Μαζί με τη Σάκκαρη από το Nancy Richey Group, στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία κέρδισε 6-3, 7-5 τη Τζέσικα Πέγκουλα και θα τεθεί αντιμέτωπη με την ανίκητη Ίγκα Σφιόντεκ στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Η Σάκκαρη, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Ζαμπέρ και δεν επέτρεψε στην Τυνήσια να κάνει το παιχνίδι της, παίζοντας επιθετικά και παράλληλα σταθερά από τη βασική γραμμή.

Με πολύ καλές επιστροφές, η Μαρία κατάφερε να πετύχει τρία breaks στο εναρκτήριο σετ το οποίο κατέκτησε σε μόλις 35 λεπτά ενώ άλλα τόσα χρειάστηκε στο 2ο, χάρη στο break που πέτυχε στο 4ο game (3-1).

“Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δεν φοβάμαι στο γήπεδο και διασκεδάζω πολύ εδώ. Δεν υπάρχει μυστικό για το πως παίζω αλλά πιστεύω ότι ήταν η ώρα να παίξω και πάλι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη με όσα συμβαίνουν εδώ” είπε στην on court συνέντευξή της η 27χρονη Αθηναία.

Με την πρόκριση στα ημιτελικά του WTA Finals για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Σάκκαρη εξασφάλισε το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και απειλείται μόνο από την Αρίνα Σαμπαλένκα που έχει ανέβει στην 5η θέση στο live WTA Rankings.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected