Διάφορα

Οδηγός λεωφορείου έσωσε βρέφος από βέβαιο θάνατο! (vid)

Ένας οδηγός του ΟΑΣΑ έγινε… ήρωας, καθώς στο δρομολόγιο που εκτελούσε εκτυλίχθηκε μια παρ’ ολίγον τραγωδία, στην οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να αποφευχθεί.

Όπως μετέδωσε το Open TV, βρέφος δύο μηνών έπαθε εισρόφηση κι έφραξαν οι αεροφόροι οδοί με αποτέλεσμα να παθαίνει ασφυξία και να πέσει σε άπνοια. Ο κ. Βασίλης Κατρόπουλος, οδηγός της γραμμής 054, ανέλαβε δράση.

«Βρισκόμασταν απέναντι από το υπουργείο Υγείας, όταν ακούσαμε το λεωφορείο να πλησιάζει και να κορνάρει συνέχεια. Ο οδηγός του λεωφορείου πετάχτηκε έξω κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε χέρι. Προσπαθούσε να πάρει το 166 και δεν του απαντούσαν.

Απελπισμένος αιτήθηκε στους υγειονομικούς σε αναστολή τη βοήθειά τους. Τέσσερις γιατροί μπήκαν στο λεωφορείο και έπεσαν πάνω στο μωρό. Το επανάφεραν το μωρό το οποίο δεν είχε ανάσα, καθώς είχε πάθει εισρόφηση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ερωτόκριτος Ζληντίδης μιλώντας στο Open.

Όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, μετά από έξι λεπτά έφτασε το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο και διασώστες με μηχανές και το παιδί διακομίστηκε στο Παίδων Αγία Σοφία όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected