Super League 2

Super League 2 : Ο Κώστας Γεωργιάδης ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των αποχωρήσεων προπονητών

Βρισκόμαστε στις αρχές του Δεκέμβρη, έχουν διεξαχθεί μόλις πέντε αγωνιστικές στη Super League 2 κι όμως οι αποχωρήσεις προπονητών έχουν ήδη φτάσει τις 11!

Μετά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο (αντικαταστάτης του στον Πανσερραϊκό ο Παύλος Δερμιτζάκης), τον Λεωνίδα Βόκολο στην Καλλιθέα (ανέλαβε ο Γιώργος Σίμος), τον Σπύρο Μπαξεβάνο στα Χανιά, τον Ισίδωρο Σταυριανό στον ΠΑΟ Ρουφ, τις τρεις αλλαγές προπονητή σε Ηρόδοτο και Επισκοπή, σειρά πήρε ο Κώστας Γεωργιάδης.

Ο 45χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον Γηραιό, δύο 24ωρα μετά την ήττα από τον Μακεδονικό, ο οποίος αποχωρεί μετά από 39 επίσημα παιχνίδια και απολογισμό 13 νίκες, 16 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Κώστα Γεωργιάδη. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Coach σε ευχαριστούμε!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected