Super League 1

Ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άκης Μάντζιος είναι ο εκλεκτός των διοικούντων στον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα σήμερα στις 17.00, ο νέος κόουτς της ομάδας θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του «Κολοκοτρώνης» για να γνωρίσει τους παίκτες του και να προπονήσει για πρώτη φορά τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει το Arcadiasports, στη συνάντηση των ιδιοκτητών του Αστέρα με τον Ηρακλή Μεταξά πάρθηκε η απόφαση να μην πορευτούν μαζί οι δύο πλευρές από δω και πέρα. Μάλιστα, οι “κιτρινομπλέ” είχαν έτοιμη και τη λύση για τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί στον πάγκο, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και στις 28/12 υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ποιος είναι ο Άκης Μάντζιος

Ο 53χρονος τεχνικός έχει προπονήσει στο παρελθόν ομάδες όπως οι Χαϊδάρι, Πανιώνιος, Θρασύβουλος, Κέρκυρα, Πανθρακικός, Απόλλων Σμύρνης και Άρης.

Στην τελευταία του δουλειά στους “κίτρινους” σε 66 ματς είχε 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες, με 71 γκολ ενεργητικό και 53 παθητικό.

Είναι λάτρης του 4-2-3-1 και του επιθετικού ποδοσφαίρου και στο πρόσωπό του οι διοικούντες την ομάδα θεωρούν πως βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσει στους “κιτρινομπλέ” την εικόνα που της αρμόζει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected