Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε την παραχώρηση του Χάκπο στη Λίβερπουλ!

Ήταν ο κορυφαίος της Ολλανδίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πολλές Ευρωπαϊκές ομάδας ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν.

Ο Κόντι Χάκπο ήταν απ’ τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς. Η PSV περίμενε προτάσεις για να τον παραχωρήσει και τελικά, έδωσε τα χέρια με τη Λίβερπουλ!

Την πληροφορία μετέδωσε αρχικά το «Athletic», τονίζοντας πως οι «κόκκινοι» πλησιάζουν στην απόκτηση του 23χρονου επιθετικού. Οι διαπραγματεύσεις σε προχωρημένο στάδιο και αναφέρθηκαν μάλιστα και ποσά. Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ θα δώσει πάνω από 40 εκ. ευρώ για τον παίκτη.

Λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος Φαμπρίσιο Ρομάνο, ανέφερε πως η συμφωνία είναι γεγονός, με τις δύο ομάδες να υπογράφουν τα χαρτιά της μεταγραφής. Και τον Χάκπο να γίνεται ουσιαστικά παίκτης της Λίβερπουλ.

Μέχρι να έρθει τελικά η PSV να ανακοινώσει επίσημα τη συμφωνία της με τον αγγλικό σύλλογο. Ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης άμεσα θα ταξιδέψει στην Αγγλία, για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος του deal. Δηλαδή οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές.

Πρόκειται για σημαντική κίνηση των “κόκκινων”, καθώς τον ποδοσφαιριστή ήθελε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως η Λίβερπουλ κινήθηκε με μυστικότητα για να κλείσει το deal, κάτι που κατάφερε. Ο Χάκπο την φετινή σεζόν έχει 24 συμμετοχές, 13 γκολ και 17 ασίστ! Ενώ στο πρόσφατο Μουντιάλ αγωνίστηκε και στα 5 ματς των Ολλανδών, σκοράροντας 3 φορές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected