Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Aπό τα 11 βήματα ο βαθμός για το Αιγάλεω κόντρα στην Καλαμάτα (vids με τα γκολ)

Δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να πλησιάσει το γκρουπ των πρωτοπόρων άφησε η Καλαμάτα στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Αιγάλεω, στην εμβόλιμη 9η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Οι “μελανόλευκοι” δεν ξεκίνησαν με νίκη, όπως θα επιθυμούσαν, τη νέα χρονιά αφού σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασαν μέτρια εικόνα. Σε ματς με λιγοστές φάσεις παρέμειναν στη διεκδίκηση της νίκης χάρη στις αποκρούσεις του Ταΐρη, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Ρόβα στο 64′ αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση από πέναλτι του Τσιλιγγίρη στο 82ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να έχουν αμφότερες καλές στιγμές για να προηγηθούν. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 26΄με σουτ του Ματέους με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες στη συνέχεια.

Στο 31΄απο πάσα του Δημούτσου ο Κολλάς μπήκε από αριστερά αλλά νικήθηκε από τον Ταΐρη ενώ ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας αντέδρασε σωστά και στο 43΄που απομάκρυνε την μπάλα σε σουτ του Μπούση. Το Σίτι απείλησε και και στο ξεκίνημα του β’ μέρους με τον Ταΐρη να αποκρούει σουτ του Τσίτσαρη ενώ στο 60′ ο Δημούτσος δεν βρήκε στόχο από ευνοϊκή θέση.

Η Καλαμάτα απάντησε με γκολ στο 64′ όταν ο Ρόβας απο κοντά έκανε το 0-1 έπειτα από την απομάκρυνση της μπάλας από τον Σικαλιά σε κεφαλιά του Τάτου από ωραία μπαλιά του Ματέους στην πλάτη της άμυνας.

Η Καλαμάτα είχε στη συνέχεια σουτ του Βασιλόγιαννη πoυ μπλόκαρε ο Σικαλιάς με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 82΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιγγίρη μετά από υπόδειξη του Ανδριανού σε μαρκάρισμα του Μαβινγκά στον Σκεντεράϊ.

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας) : Σικαλιάς, Μπούσης (46′ Σκεντεράι), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Χοτζάλι, Πολυχρόνης (76′ Πατρινός), Τσίτσαρης (85′ Πιαστόπουλος), Βλαχομήτρος (22′ λ.τ Δημούτσος), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος, Κολλάς.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος) : Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Παπατόλιος (85′ Μαρκόφσκι), Καραγκούνης (55′ Μπενίτεζ), Ματέους (85′ Τριανταφυλλάκης), Βασιλόγιαννης, Τάτος (73′ Μόζερ), Αρναρέλλης, Ρόβας.

*sport365.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected