Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : “Απέδρασε” από τη Ρόδο με Έππα o Αλμωπός (photos)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αναχώρησε από την Ρόδο ο Αλμωπός, μετά την διήμερη παρουσία του στο νησί των Ιπποτών.

Ο Αλμωπός ήταν ανώτερος καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και την κατοχή χάρη στην καλή λειτουργία της ομάδος. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη απείλησαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όταν και “πάτησαν” στην περιοχή του Διαγόρα και είχαν πολύ καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ τόσο στο 22ο λεπτό όσο και λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τους Παπαδόπουλο και Πέττα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και είχε εκ νέου σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο έπειτα από κόρνερ η ομάδα της Ρόδου άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία της στο αγώνα.

Από το σημείο αυτό και μετά οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη αύξησαν την πίεση προς την αντίπαλη άμυνα και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, το οποίος εκτέλεσε άψογα ο Παύλος Έππας στο 88ο λεπτό. Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τους “κυανόλευκους” να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας και να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον κόσμο της ομάδας την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας για την 10η αγωνιστική της Super League 2.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Παπαϊωάννου, Μπούμπας (59’ Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Παραστατίδης (52’ λ.τρ. Βουργουτζής), Αντεσίνα.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Ασλαμπάλογλου (84’ Τούλης), Κέρθι (66’ Τσιπούρας), Έππας, Πέλκας, Πέττας, Παπαδόπουλος (66’ Ρίβας).

*φωτ. Δημοκρατική Ρόδου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected