Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ενίσχυση στο…φουλ για τη Ζάκυνθο, ανακοίνωσε τέσσερις ακόμη μεταγραφές

Μετά τους Ρικάρντο Πιρές και Τάσο Παπαδόπουλο, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος προχώρησε σε τέσσερις ακόμη μεταγραφές.

Η ομάδα από το πανέμορφο νησί του Ιονίου απέκτησε τον Κώστα Γεωργακόπουλο (15/02/1999, μεσοαμυντικός) από τον Βύρωνα Καβάλας, τον Ματίγια Τάντιτς (φωτ. 28/06/1997, Σέρβος επιθετικός) από τον Πανδραμαϊκό, τον Βαγγέλη Σιμιστήρα (09/06/2000, τερματοφύλακας) από τον ΑΟ Χάλκης και τον Λευτέρη Μεταξά (22/03/2001, μέσος) από τον Άρη Πετρούπολης.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο 23χρονος Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Έχει αγωνισθεί στο παρελθόν για λογαριασμό της Δόξας Νέας Μανωλάδας, ΑΕΛ, Πανηλειακό, Ένωση Ερμιονίδας, Κέρκυρα, Καβάλα (δανεικός από την Ξάνθη), Ηρόδοτο και Βύρωνα Καβάλας (απ’ όπου και ήρθε).”

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Σέρβου μέσου, Matija Tadic. Έχει αγωνιστεί σε FK Čukarički U19, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Παραλιμνίου, FK Kolubara Lazarevac, Αλμωπο Αριδαίας, ΓΑΣ Ιαλυσο, FK Drina Zvornik και φέτος ξεκίνησε στον Πανδραμαϊκό.”

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Ευάγγελου Σιμιστήρα. Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Χαλκίδας, Ένωση Ασπροπύργου, Εθνικό Κεραμιδίου, Πανναξιακό Νάξου και φέτος ξεκίνησε στον ΑΟ Χάλκης.”

“Το ΔΣ της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη Ζακυνθινού ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 21χρονο μέσο, Λευτέρη Μεταξά. Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει την φανέλα των ομάδων ΑΟ Κατασταριου, Ερασιτέχνες ΑΕΚ, Εθνικό Σκουλικάδου, Αστέρα Βλαχιώτη και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Άρη Πετρούπολης.”