Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Θα δούμε σπουδαία ματς και σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar!

“Ματσάρες” και απόψε στο αγαπημένο στέκι των ποδοσφαιρόφιλων στο κέντρο της Βέροιας, το “Barok” Coffee-Bar!

Η αρχή γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 16:00 εκεί όπου η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που μετράει στην OPAP Arena και να αυξήσει κι άλλο την πίεση στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από τον ΟΦΗ.

Στις 17:00 στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Λεβαδειακό με τους Αρκάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από την ουρά, κόντρα στους Βοιωτούς, οι οποίοι παλεύουν για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται στις 19.30 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Φάληρο, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και οι «κίτρινοι» να τους το… σπάσουν, με σκοπό να εδραιωθούν ακόμη καλύτερα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Στις 20:30 στα Ιωάννινα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός που έχει δει την ΑΕΚ να μειώνει την απόσταση από την κορυφή θέλει μόνο τη νίκη απέναντι σε έναν ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τόνωσε για τα καλά την ψυχολογία του μετά τις δύο τελευταίες νίκες οι οποίες τον απομάκρυναν από την ουρά.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

ΑΕΚ – Παναιτωλικός (16:00)
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (17:00)
Ολυμπιακός – Άρης (19:30)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected