Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο Δούκας απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει στα ημιτελικά! (vid)

Μεγάλη εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη για τον Δούκα! Η ομάδα της Αθήνας νίκησε 24-22 τον ΠΑΟΚ και προχωρά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με το «γκάζι πατημένο» μπήκαν οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με γκολ των Τσαναξίδη και Παπάζογλου, στη συνέχεια ο Γκιγκόφ με τρεις αποκρούσεις κράτησε το σκορ. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 και ο Ελευθεριάδης με τον Νικολαΐδη έδωσαν δύο φορές το προβάδισμα στον Δικέφαλο κάνοντας το 3-2 και το 4-3 αντίστοιχα. Αργότερα το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο για την κάθε ομάδα με τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη να ισοφαρίζει σε 7-7, τον Νικολαΐδη σε 8-8 και τον Παπάζογλου σε 9-9. Λίγο μετά ο Κουκμίσης μείωσε σε 10-11 και στη συνέχεια έκανε το 12-12. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να βρίσκεται στο 13-15.

Στην επανέναρξη της αναμέτρησης το τέμπο παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Αρχικά ο Καβουσανάκης μείωσε σε 14-15, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με τρία συνεχόμενα γκολ έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 14-18. Ο ΠΑΟΚ «ξεκόλλησε» από τα 14 τέρματα με δύο συνεχόμενα γκολ των Κουκμίση και Νικολαΐδη, τα οποία έκαναν το 16-18. Ο αγώνας απέκτησε «άγρια ομορφιά» με τις μονομαχίες μεταξύ των παικτών να είναι έντονες. Ο Ελευθεριάδης με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το 17-19, ενώ λίγο αργότερα ο Τζωρτζίνης μείωσε σε 18-21.

Από εκεί και πέρα, τα σουτ των παικτών του Δικεφάλου έπεφταν πάνω στο «τείχος» που είχε ο ΑΣΕ Δούκας κάτω από τα δοκάρια του, ωστόσο αυτό σταμάτησε με τον Τσαναξίδη να πηγαίνει το σκορ στο 19-21. Την διαφορά στα δύο τέρματα κράτησε ο Ελευθεριάδης κάνοντας το 20-22 και ο Μοϊσίλοφ αποκρούοντας πέναλτι των φιλοξενούμενων, ενώ ο Γκιγκόφ αμέσως μετά «κατέγραψε» μία ακόμα μεγάλη απόκρουση. Λίγο πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ έφτασε στο ένα γκολ μακριά από την ισοφάριση, με τους Νικολαΐδη και Τσαναξίδη να κάνουν το 21-22 και το 22-23 αντίστοιχα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 22-24.

Προημιτελικά Κυπέλλου Ανδρών

Δράμα ’86 – Ολυμπιακός  37-39
ΠΑΟΚ – ΑΣΕ Δούκα  22-24
ΑΕΚ – ΑΕΣΧ Πυλαίας  35-23
Άρης Νίκαιας – Διομήδης Άργους ΑΝΑΒΟΛΗ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected